Integrationspolitikken har historisk fejlet i Danmark, fordi ikke-integrationsvillige indvandrere blev mødt af et samfund, der ikke turde stille krav. Det har på en række områder haft alvorlige konsekvenser for det danske samfund. Ikke-vestlige indvandrere koster varigt 33 mia. kr. netto hvert eneste år frem mod 2100 i følge Finansministeriet. Det reflekterer først og fremmest, at ikke-vestlige indvandrere er markant underrepræsenteret på arbejdsmarkedet. Vi ser ligeledes, at ikke-vestlige indvandrere og efterkommere er voldsomt overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne, at de klarer sig væsentligt dårligere i skolen, og man i visse miljøer har store problemer med parallelsamfund og radikalisering. I Danmark findes grupper, der ikke respekterer de helt grundlæggende spilleregler, som et demokratisk samfund står på. Vi har over de seneste par år taget en række skridt for at få ændret dette, men der er stadigvæk et stort arbejde foran os.

I Liberal Alliance mener vi, at den bedste kilde til integration går gennem arbejdsmarkedet. Der er stor grad af sammenfald mellem de grupper af indvandrere, som klarer sig dårligt på arbejdsmarkedet, og som klarer sig dårligt i øvrigt. Derfor skal vi sætte ind med lave ydelser og kontante krav. Vi skal væk fra den situation, hvor nogle får lov til at sidde i årevis forsørget af skatteyderne uden at blive mødt med sanktioner, aktivering og nyttejobs.

Støt Liberal Alliances Kampagne-fond

Vi vil meget gerne kunne komme endnu længere ud med vores budskaber om et friere Danmark. Det håber vi, at du vil bidrage til!

Månedligt
Andre muligheder
MobilePay

Brug følgende mobilnummer:
412141

Bankoverførsel

Danske Bank
Reg.nr.: 1551
Konto nr.: 3445559962
IBAN: DK5130003445559059