Selskab for Liberale Visioner

Meld dig ind i dag! Vi har brug for din støtte til et mere liberalt Danmark.

Sådan melder du dig ind

Skriv en mail til lajaas@ft.dk med navn og adresse, og vi kontakter dig hurtigst muligt

Der kun ét parti, der vil trække Danmark i en stærkere, mere liberal retning, nemlig Liberal Alliance.

Netværket er skabt for at opfylde to formål. At skabe et stærkt og interessant netværk blandt erhvervsfolk, der tænker liberalt, og at støtte partiet Liberal Alliance, så vi forhåbentlig kan sætte et solidt præg på udviklingen i Danmark.

Den liberale erhvervsklub vil mødes mindst fire gange om året, og vi vil sammen diskutere og vende de varmeste emner indenfor politik og økonomi. Vi vil have oplæg fra nogle af de interessante personligheder, der præger Danmark nu og her, og vi vil besøge nogle af landets mest opsigtsvækkende virksomheder, hvor du vil kunne møde topledelsen og snuse til nye og innovative måder at drive forretning på. Og så vil du selvfølgelig kunne udvide og dyrke dit eget netværk.

Det årlige medlemskab udgør kr. 12.500 + moms. Desuden tillægges den første opkrævning et indmeldelsesgebyr på kr. 3.400 + moms. Vi vil selvfølgelig meget gerne se dig som medlem af partiet også, men det er ikke noget krav.

Erhvervsklubben drives på 100 pct. frivilligt basis. Der er ingen lønninger, ingen administration og alle aktiviteter går til at fremme liberale tanker. Medlemmer af foreningen vil få tilsendt regnskab en gang om året.

Vi håber, du vil melde dig ind allerede i dag.

Tak for din støtte