Liberal Alliances Erhvervsklub

Selskab for
Liberale Visioner

Sammen kan vi bidrage til et rigere og friere Danmark.
Vil du være med?

Scroll for mere

Selskab for Liberale Visioner er Liberal Alliances erhvervsklub, der sikrer en tæt dialog og sparring mellem vores folketingsgruppe og det danske erhvervsliv.

I Liberal Alliance arbejder vi hver dag for et Danmark med mere frihed, lavere skat og bedre rammevilkår for erhvervslivet. Vi går konstruktivt og kritisk til det politiske arbejde, og både i vores kampagnearbejde og de politiske forhandlinger kæmper vi for det samme: at trække Danmark i en mere liberal retning. Derfor vil vi blandt andet sløjfe arveafgiften, sænke skatterne og udvide rammerne for det at drive virksomhed i Danmark.

Vi tror på, at langsigtede løsninger og høje ambitioner er vejen til politiske resultater, der reelt vil kunne gavne et samfund. Derfor ser vi det også som en af vores fremmeste opgaver at trække regeringen i en liberal retning, så den først og fremmest kæmper for borgerne og virksomhederne – ikke for staten og systemet.

Hvis du vil hjælpe os i den kamp, kommer du som medlem af erhvervsklubben til at få mulighed for at komme med vigtige input, så vi kan formulere de mest optimale rammevilkår for vores virksomheder i Danmark, og samtidig støtte vores kampagnearbejde. Sammen kan vi gøre Danmark mere liberalt.

Vil du være med?

Med venlig hilsen

Alex Vanopslagh

Meld dig ind allerede i dag

Skriv en mail til Andrea.Vinjebo@ft.dk med dit navn og din adresse. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mere end bare et medlemskab

Møder
Erhvervsklubben og Liberal Alliances folketingsgruppe mødes til mindst fire årlige møder på Christiansborg, hvor vi gør hinanden klogere med spændende oplæg og dialog.

Inddragelse
Du bliver inddraget i vores politikudvikling og kampagnearbejde. Vores erfaring viser, at der kommer mange gode idéer og cases til det politiske arbejde gennem dialog og sparring med erhvervsklubbens medlemmer.
Indsigt
Alex Vanopslagh giver en gang om måneden en særlig personlig opdatering om den politiske situation på Christiansborg og partiets overvejelser til foreningens medlemmer.

Hvad koster det?

Det årlige medlemskontingent udgør kr. 18.000 plus moms. Erhvervsklubben drives på 100 pct. frivillig basis med en uformel bestyrelse i spidsen. Der er ingen lønninger, ingen administration og alle aktiviteter går til at skubbe Danmark i en mere liberal retning. Medlemmer af foreningen vil få tilsendt regnskab en gang om året.