Meld dig ind

Bliv en del af holdet og støt vores kamp for et friere og rigere Danmark!

Scroll for mere

Meld dig ind i Liberal Alliance i dag

Hvorfor skal du melde dig ind i Liberal Alliance?

Med et medlemskab bliver du en del af holdet og en del af vores fælles arbejde for et friere og rigere Danmark. Du gør en forskel uden for stemmeboksen og bliver en del af et fællesskab med liberale ildsjæle rundt om i landet. Du støtter partiets visioner, politikere, kampagner, og du får mulighed for at engagere dig i politikudviklingen lokalt.

Hvad koster et medlemskab?

Et medlemskab koster 400 kr. årligt. Du kan enten vælge at betale 400 kr. én gang om året, 100 kr. pr. kvartal eller 35 kr. månedligt.

Er du under 30 år, kan du blive gratis medlem af Liberal Alliance ved at melde dig ind i ungdomspartiet Liberal Alliances Ungdom. Medlemskab tegnes her https://www.laungdom.dk/

Hvad får du ud af at være medlem?

Som medlem af Liberal Alliance bliver du en del af et stærk politisk fællesskab. Som medlem får du:

  • Mulighed for at følge med i dansk og liberal politik fra første række.
  • Indflydelse på partiets politik og partiets kandidater.
  • Invitation til introarrangement for nye medlemmer, hvor du bliver introduceret til partiet, får en rundvisning på Christiansborg og får mulighed for at møde én eller flere af vores folketingsmedlemmer.
  • Mulighed for at deltage i både lokale og nationale arrangementer samt tilbud om kurser, konferencer og medlemsmøder med vores politikere.
  • Nyhedsbreve fra partiet og vores politikere, så du hele tiden er orienteret om, hvad der sker på Christiansborg.
  • Mulighed for at deltage i valgkampe og kampagnearbejde via din lokalforening eller storkreds.

Du bestemmer helt selv hvor aktiv, du vil være. Enhver form for støtte og opbakning til partiet er værdsat, og hjælper os med at fremme de liberale budskaber.

Støt Liberal Alliance

Vil du støtte Liberal Alliances arbejde i Folketinget? Så kan du sende en donation via MobilePay på 412141. Tak for din støtte.