I Danmark er 719.000 danskere i den arbejdsdygtige alder på overførselsindkomst. Det er alt, alt for mange, og vi skal derfor have nedbragt dette antal.
Vi har i Danmark brug for flere mennesker på arbejdsmarkedet for at sikre fornyet vækst og for at imødegå den demografiske udfordring med flere og flere ældre uden for arbejdsmarkedet.

Der er i dag ca. 200.000 personer, som kun har en svag økonomisk tilskyndelse til at tage et arbejde. Det vil sige, at forskellen på at være på overførselsindkomst og i beskæftigelse er forsvindende lille. Det er ganske enkelt ikke rimeligt, for det skal altid kunne betale sig at tage et arbejde.

Liberal Alliance ønsker at gøre det mere attraktivt at være i beskæftigelse frem for at være på overførselsindkomst, og Liberal Alliances politik vil sikre, at det bedre kan betale sig at arbejde. Vi vil sikre, at ingen skal betale skat af de første 7.000 kr., de tjener hver måned. Samtidig vil vi gennemføre reform af kontanthjælpssystemet for at sikre, at flere kontanthjælpsmodtagere kommer i arbejde.

 

Giv et bidrag.

Du kan nemt gøre en stor forskel for Liberal Alliance ved at støtte os med et bidrag.