I Danmark er 761.000 danskere i den arbejdsdygtige alder på overførselsindkomst. Det er alt, alt for mange, og vi skal derfor have nedbragt dette antal.

Vi har i Danmark brug for flere mennesker på arbejdsmarkedet for at sikre fornyet vækst og for at imødegå den demografiske udfordring med flere og flere ældre uden for arbejdsmarkedet.

Liberal Alliance ønsker at gøre det mere attraktivt at være i beskæftigelse frem for at være på overførselsindkomst, og Liberal Alliances politik vil sikre, at det bedre kan betale sig at arbejde. Vi vil sikre, at ingen skal betale skat af de første 7.000 kr., de tjener hver måned. Samtidig vil vi gennemføre reform af kontanthjælpssystemet for at sikre, at flere kontanthjælpsmodtagere kommer i arbejde.

Samtidigt ønsker vi et beskæftigelsessystem, hvor en refusionsreform i højere grad giver kommunerne hånden på kogepladen, så de sikrer en god beskæftigelsesindsats, og en gentænkning af incitamenterne i ydelsessystemet, så det altid kan betale sig at arbejde.

Støt Liberal Alliances Kampagne-fond

Vi vil meget gerne kunne komme endnu længere ud med vores budskaber om et friere Danmark. Det håber vi, at du vil bidrage til!

Månedligt
Andre muligheder
MobilePay

Brug følgende mobilnummer:
412141

Bankoverførsel

Danske Bank
Reg.nr.: 1551
Konto nr.: 3445559962
IBAN: DK5130003445559059