Det er en skamløs regering vi har.

Siden fredag har regeringen vidst, at statsministerens sms’er ikke kunne genskabes. De tilbageholder bevidst informationen for at det ikke skal forstyrre deres valgkamp og venter til i dag med at offentliggøre, at sms’erne ikke kan genskabes.

Det er så skamløst og respektløs overfor folkestyret og folketinget.

Folketinget og demokratiet har nedsat en kommission til af afdække regeringens ulovligheder. Statsministeren sletter bevidst sms’er og bevismateriale. Kommissionen beder fem gange om at de skal lade være med at slette sms’erne – men statsministeren fortsætter. Ignorerer kommissionens henvendelser. Finder på en utroværdig løgn om at hun gør det af hensyn til informationssikkerhed.

Og derefter tilbageholder man oplysningen om, at SMS’erne ikke kan genskabes så det ikke forstyrrer en valgkamp.

Det er jo ulækker opførsel – og en enorm mangel på respekt overfor Folketinget og folkestyret.
Og SMS’erne er selvfølgelig kun slettet af den grund, at statsministeren ikke vil have frem, hvordan hun har talt med sine nærmeste ansatte om mink-skandalen.

Selvfølgelig har de skrevet om, hvornår de vidste det var ulovligt at aflive alle minkene, om hvordan hæren og politiet skulle fortsætte selvom en nedlukning af branchen var ulovlig, hvordan man skulle tørre ansvaret af på Mogens Jensen osv.

Og derfor er beskederne slettet. Ingen mennesker med en IQ højere end deres skostørrelse tror andet.

Desværre har vi nogle støttepartier, der ikke helt er deres demokratiske opgave voksen.

Når blå blok foreslår, at regeringen skal tvinges til at aflevere alle genskabte sms’er til kommissionen, så stemmer de nej. Når blå blok foreslår, at kommissionen skal undersøge hvornår SMS’erne reelt blev slettet, stemmer de nej. Og sådan kan det blive ved.

Og på den måde kan regeringen fortsætte med deres magtfuldkommenhed. Fordi de ved, at deres støttepartier herunder det Radikale Venstre ikke tør sætte sig i respekt overfor regeringen.

Læs mere om minkskandalen