Sjællands storkreds

Velkommen

Scroll for mere

Velkommen til Liberal Alliance!

Og velkommen til det liberale fællesskab. Du er nu med til at kæmpe den liberale kamp i Danmark. Med til at kæmpe kampen, hvor vi arbejder for, at vores land bliver friere og rigere.

Partimedlemskab daler i Danmark. Så du skal være stolt over, at du engagerer dig, og bliver en aktiv del af det politiske Danmark.

I Liberal Alliance kan man være aktiv på mange måder.

Bare med dit blotte medlemskab er du et aktiv i Liberal Alliances kamp for et mere liberalt Danmark, men vi vil alligevel gerne fortælle dig lidt mere om, hvilke tilbud vi også tilbyder vores medlemmer.

Mulighederne er nemlig mange.

Lars-Christian Brask: Derfor er jeg liberal

Sandra Skalvig: Derfor er jeg liberal

Liberal Alliances politiske projekt

Vi kan lige så godt være ærlige: Blå blok har stået bedre. Der er kommet flere partier til, og de traditionelle borgerlige bastioner står svækket. Men omvendt står det borgerlige Danmark ikke svagt. Det borgerlige puslespil er måske slået i stykker, men vi har stadigvæk alle brikkerne.

I denne valgperiode har Liberal Alliance ét, overordnet mål: Vi vil gerne være danskernes foretrukne, borgerlige indflydelsesparti. Partiet, der viser, at vi har løsningerne, der bedst svarer til borgernes udfordringer. En velfærdsstat, der bliver dyrere og dyrere, men hvor utilfredsheden stiger og stiger. Det kalder på borgerligt-liberale idéer og reformer.

I Liberal Alliance kalder vi os selv for Danmarks mest liberale parti. Det betyder også, at vi ikke skammer os over at være et ideologisk parti. Vores ideologi minder os om, hvorfor vi er i politik. Vores ideologi er den rettesnor, der sikrer, at vi ikke bliver sølet ind i magtens logik, hvor flere mandater og større poster bliver målet i sig selv.

Men Liberal Alliances mål handler ikke om partiet. Vores mål er at trække Danmark i en mere liberal retning. I en retning, hvor politik er til for borgeren og ikke systemet. At gennemføre mere borgerlig-liberal politik er både målet og midlet. Fordi vi tror på, at det skaber et bedre samfund – et bedre Danmark! Ikke blot et Liberal Alliance med flere mandater og fede ministerposter.

Derfor kæmper vi hver eneste dag for at blive danskernes foretrukne, borgerlige indflydelsesparti!

Praktisk information

Vi sætter stor pris på dig som medlem, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Drejer dit spørgsmål sig om kontingentbetaling, medlemssystemet, nationale arrangementer eller lignende, kan du skrive en e-mail til Liberal Alliances sekretariat på medlem@liberalalliance.dk.

Alternativt kan du kontakte din storkredsformand, Malene Køppen Sørensen, på malenekoeppen@gmail.com eller organisationsformand, Jakob Rixen, på: rixen@liberalalliance.dk

For at sikre den bedste oplevelse for dig selv, kan du ændre oplysninger om dig selv, der er vigtige for dit medlemskab. Det gælder f.eks. hvis du flytter, skifter bank eller får nyt betalingskort.

Du kan tilgå din profil her. Herfra kan du også tilmelde dig MobilePay Subscriptions, se arrangementer og meget andet.

Bidrag til vores udvalg

Vi har oprettet en række udvalg, som har til formål at styrke vores organisation på tværs af forskellige områder. Hvis du har kompetencer, du tænker kunne være relevante for et af dem, er du meget velkommen til at række ud til det respektive udvalgs formand.

Læs mere: