Mød Lars-Christian - Afspil video her

Om Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask er født på Gotland, Sverige, af danske forældre; Ole og Jette Brask i 1963. Ole var direktør og selvstændig. Jette var personlig assistent i både det private og i det offentlige. Lars-Christian er fra 2022 valgt til Folketinget i Sjællands Storkreds.

Uddannelse

Lars-Christian har i kortere tid boet i Kolding, Silkeborg, København, New York og San Francisco. Det meste af sin tid har han boet i London (15 år) og i Roskilde, hvor han gik i folkeskole, gymnasium (matematisk-biologisk) samt på handelsgymnasium (engelsk, økonomi og jura). Lars-Christian nåede at fuldføre HD 1. del og havde næsten afsluttet HD 2. del (Udenrigshandel) før han flyttede til London i 1990.

Udvalgsposter og ordførerskaber

Ordførerskaber
Erhvervsordfører
Indenrigsordfører

Udvalgsposter
Næstformand for:
Erhvervsudvalget

Medlem af:
Indenrigsudvalget
Transportudvalget

Karriere

Lars-Christian har i 30 år været rådgiver for nogle af verdens største investorer og virksomheder. I dag er han investor, rådgiver, bestyrelsesformand og coach for ejere, direktører samt små og mellemstore virksomheder, der;

  • bygger skoler, hospitaler, boliger og institutioner
  • forsker og laver bæredygtige løsninger, genanvendelse og rent grundvand
  • udvikler ny medicin og teknologi
  • uddanner til bestyrelse og ledelse
  • informerer og guider om psykisk sundhed hos unge
  • arbejder med økologi og økologiske fødevarer

Lars-Christian har uddannet næsten 3.000 til bestyrelseshvervet i Board Company og har selv siddet i 60+ bestyrelser i Norge, Sverige, Danmark og England. Han har desuden været bankdirektør i en række store banker og har ligeledes drevet egen investeringsbank i London med flere succesfulde og prisbelønnede virksomheder i sport, økologiske fødevarer, restauration, sundhed og IT.