Liberal Alliance København

Din stemme for et mere liberalt København

Se vores politikere her

Scroll for mere

En venstreorienteret by

Vi kæmper i Liberal Alliance for et friere og mere liberalt København. København har siden 1938 udelukkende haft socialdemokratiske og socialistiske overborgmestre, og det er stadig de røde partier, der dominerer politisk.

Bedre og billigere boliger

Årtier med rød dominans har sat sine spor. København har bl.a. den højeste grundskyld i Danmark på 34 promille. Det skaber utryghed for boligejere og gør det dyrere at have en bolig i København. Den store mængde boligregulering gør også, at der ikke bliver bygget så mange nye boliger, og det er svært for bl.a. unge at komme ind på boligmarkedet pga. de mange regler og høje boligpriser. Vi vil derfor i Liberal Alliance sænke grundskylden og lempe boligreguleringen, så der kan bygges flere boliger og flere kan få mulighed for at bo i København.

Mindre forurening og bedre biler

Vi skal også have gjort noget ved luftforureningen i København. Forurening hæmmer livskvaliteten, og vi kæmper for, at københavnere i højere grad kan blive fri for forurening og leve et sundere og bedre liv. Vi vil derfor bl.a. fjerne registreringsafgiften for CO2-neutrale elbiler. Vi vil også forbyde benzin- og dieselbiler fra år 2028, så vi får en mere ren by. Det er frihed at kunne leve i en by med ren luft og mindre støj, og derfor kæmper vi for renere og mindre støjende transport i København.

Lokalpolitikere i København

Byrådskandidater

Ole Birk Olesen
Tlf: +45 61625176
Mail: ole.birk@ft.dk

Martin Ancher
Tlf.: 28561635
Mail: martinancher1985@gmail.com

Alexander Ryle
Tlf.: 28561635
Mail: martinancher1985@gmail.com

Se alle politikere i Københavns Storkreds.

Vores lokalforening i København

Vores lokalforening i København er en meget aktiv forening, der brænder for at forbedre lokalområdet.

I Liberal Alliance København varetager vores lokalpolitikere en række organisatoriske opgaver, herunder planlægning af medlemsarrangementer, rekruttering af medlemmer, opstilling af kandidater til kommunalvalg i København, udarbejdelse af lokalpolitisk program, koordination af valgkampe.

Du kan læse mere om Liberal Alliance København her.
Se alle vores lokalforeninger her.

Liberal Alliances Ungdom i København

Vores ungdomsparti, Liberal Alliance Ungdom (LAU), er selvfølgelig også til stede i København. LAU er for lokalpolitikere i København under 30 år, der ønsker et mere liberalt lokalområde.

Hvis du vil læse mere om Liberal Alliances ungdomsforening i København, kan du gøre det her.