Kandidat til Europa-Parlamentsvalget 2024

Nikolaj Steffenauer

Scroll for mere

Om Nikolaj Steffenauer

Nikolaj Steffenauer er 44 år gammel, opvokset på Sydsjælland og bor i Kolding.

I hans fritid sætter han pris på at svømme og bruge tid med sine nærmeste. Derudover er han aktiv i veteranmiljøet, hvor han er formand for Veteran Kolding – en forening for tidligere udsendte soldater og deres pårørende. Veteranområdet står Nikolaj nært, da han selv har været udsendt tilbage i 2004.

Nikolaj er liberal, fordi hans værdier passer ind i den liberale måde at tænke på. Han mener, at man skal have muligheden for at udvikle sig til den bedste version af sig selv, uden at blive begrænset af uanede mængder af unødvendige regler og restriktioner. Især kampen for andres rettighed til frihed ligger ham derfor meget på sinde.

Nikolaj stiller op til Europa-Parlamentsvalget i 2024, fordi han mener, at EU skal koncentrere sig om de opgaver, hvor vi medlemslande sammen er stærkere. EU skal derimod ikke blande sig i områder såsom barsels- og ferielovgivning, som medlemslandene sagtens kan finde ud af at varetage selv.

EU skal nemlig give mening, og de beslutninger, der træffes i Bruxelles, skal styrke os især ift. forsvarspolitik, energipolitik og handelspolitik.

Nikolaj stiller op for Liberal Alliance i Sydjyllands Storkreds, men du kan stemme på ham i hele landet.