Kontaktoplysninger:

Email: carstenbach@gmail.com
Telefon: +45 61 66 39 80

Twitter
Facebook

Om Carsten Bach

Carsten Bach er valgt for Liberal Alliance i Vestjyllands Storkreds, men før noget andet familiefar fra Høver, en landsby ved Galten mellem Aarhus og Silkeborg.

Carsten var fra 2015-2019 også medlem af Folketinget og LA’s ordfører for bl.a. klima, energi, miljø og fødevare samt her ud over også forsvar, beredskab, arktis og udviklingssamarbejde. Dermed var Carsten ordfører for noget af det der fylder meget i Midt- og Vestjylland – nemlig landbruget og naturen. Med rødder og familie i Holstebro, Herning og på Skive egnen er det derfor heller ikke mærkeligt, at Carsten føler sig godt tilpas som spidskandidat til folketingsvalget i Vestjyllands Storkreds.

Som uddannet geolog har Carsten mange års erfaring at trække på fra den private rådgivende ingeniørbranche. Her har han også for nuværende arbejde som miljørådgiver hos WSP, det tidl. Orbicon/Hedeselskabet. Tidligere har han desuden været aktiv reserveofficer i forsvaret og udsendt som FN-observatør til Georgien.

De seneste år har Carsten suppleret sin uddannelse og erhvervserfaring med en mastergrad i ledelses- og organisationspsykologi fra Aalborg Universitet, hvilket har givet et bredere perspektiv på vores samfundsstruktur og ledelsen af Danmark.

Foruden dette engagerer Carsten sig også i foreningslivet. Siden 2019 har han stået i spidsen for mere end 2.500 medlemmer af det lokale foreningsliv i Galten som hovedformand for de forenede sportsklubber, der også er arrangør af den årlige lokale fire dage lange Galten Byfest. Han har ligeledes tidligere været både medlem af bestyrelsen i den lokale folkeskole og det kommunale integrationsråd.