Liberal Alliance
14. december 2023

Det er med stor glæde, at Liberal Alliance fra årsskiftet byder Mikkel Andersson velkommen i partiets sekretariat på Christiansborg.

Mikkel Andersson bliver ny chefrådgiver og skal arbejde med en bred vifte af rådgivnings- og kommunikationsopgaver. Han kommer til Liberal Alliance fra en stilling som chefredaktør på det borgerlige medie Kontrast. Mikkel Andersson skal i sin nye rolle arbejde tæt sammen med blandt andre formand Alex Vanopslagh, som ser frem til samarbejdet:

”Vi er utroligt glade for, at Mikkel bliver en del af holdet. Han har i mange år været kendt for sine skarpe analyser og dækning af borgerlig politik. Han bliver med sin brede erfaring uden tvivl værdifuld for Liberal Alliance og vores folketingsgruppe.”

Sekretariatschef i Liberal Alliance, Andreas Bach Mortensen, supplerer:
”Mikkel er en kæmpe intellektuel kapacitet, som vi er stole over at få tilknyttet LA’s sekretariat på Christiansborg. Vi har et tårnhøjt ambitionsniveau, når det gælder kommunikation og politikudvikling – og her vil Mikkel kunne løfte LA til et endnu højere niveau.”

Selv siger han om ansættelsen:
“I forhold til politisk kommunikation og ideudvikling har Liberal Alliance demonstreret en imponerende evne til nytænkning og dagsordensætning, og jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et i forvejen særdeles imponerende hold og bidrage efter bedste evne.”

For yderligere information kontakt:
Louise Juul, presserådgiver, Liberal Alliance
Tlf.: 61 62 43 80