Liberal Alliance
25. april 2023

Byrådsmedlem i Horsens Kommune, Niels Povlsgaard, er netop skiftet fra Venstre til Liberal Alliance.

Niels Povlsgaard er det seneste af 9 byrådsmedlemmer, der på mindre end et år har meldt sig under Liberal Alliances faner. Til kommunalvalget i 2021 fik Liberal Alliance 9 mandater, og med Povlsgaards skifte har partiet nu fordoblet sit antal af byrådsmedlemmer.

Povlsgaard blev valgt ved kommunalvalget i 2021, hvor han fik det fjerdehøjeste antal personlige stemmer for Venstre, og han begrunder sit skifte således:

Jeg har haft en rigtig god dialog med Liberal Alliances lokalforening i Horsens, og jeg glæder mig utroligt meget til at trække i arbejdstøjet for LA, hvor jeg fortsat vil kæmpe for at sætte fornuftige og liberale aftryk på alt fra kommunens klimaplan til byudvikling, mere frit valg og mobilitetsforbedringer.

Hos Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh, vækker Niels Povlsgaards skifte begejstring:

Jeg er utroligt glad for, at Niels har meldt sig under Liberal Alliances faner. Niels er en liberal ildsjæl, og jeg er sikker på, at han bliver en stærk stemme for partiet i Horsens Byråd.

Niels Povlsgaard er både medlem af kommunens Opstandsudvalg, Plan- og Vejudvalg, Bæredygtigheds-, Natur- og Klimaudvalg samt Børne- og Dagtilbudsudvalg, og han arbejder til dagligt som arkitekt ved en tegnestue i Aarhus.

For kontakt og interview:
Niels Povlsgaard, byrådsmedlem i Horsens (6162 2649)
Mads Strange, rådgiver i Liberal Alliance (6162 3526)