Liberal Alliance
30. marts 2023

I Liberal Alliance glæder vi os over at kunne byde endnu et nyt byrådsmedlem i Roskilde Byråd velkommen. Det er Lars Holst Kruse, der har været løsgænger i Roskilde Byråd siden december 2022, som har meldt sig under Liberal Alliances faner.

Lars Holst Kruse blev valgt for Nye Borgerlige ved kommunalvalget i 2021, men på grund af interne problemer i partiet valgte Lars Holst Kruse at bryde med Nye Borgerlige i december 2022, hvor han blev løsgænger. Skiftet til Liberal Alliance blev truffet efter et tæt samarbejde med Liberal Alliance i Roskilde og nyligt valgte Folketingsmedlem Lars-Christian Brask, som også sidder i byrådet. De to byrådsmedlemmer har haft en god sparring med stærke fælles liberale værdier, og det var derfor et naturligt valg for Lars Holst Kruse at melde sig ind i Liberal Alliance:

Efter halvandet år i politik og i samarbejde med gode borgerlige politikere er jeg nået frem til, at mine politiske visioner bedst harmonerer med Liberal Alliances politik. Jeg ser frem til at stå side om side med Lars-Christian Brask i Roskilde Byråd, siger Lars Holst Kruse.

Lars Holst Kruse har for både Nye Borgerlige og som løsgænger været særligt optaget af et opgør med bureaukrati, og at borgernes penge bliver brugt ansvarligt. Velfærd er også en af hans mærkesager, hvor en styrket pleje til ældre borgere og mere investering i børn og unges uddannelser er vigtige fokusområder.

Privat er Lars Holst Kruse far til seks og er med sin køreskole selvstændig erhvervsdrivende. Derudover er han engageret i lokalsamfundet, hvor han blandt en række bestyrelsesposter sidder i bestyrelsen i Frivilligcenter Roskilde, som organiserer den frivillige arbejdskraft i foreningslivet i byen.

I Liberal Alliance ser vi frem til et samarbejde i Roskilde Byråd, hvor Liberal Alliance nu har to byrådsmedlemmer til at varetage borgernes interesser:

Det er med glæde vi byder Lars velkommen i Liberal Alliance. Vi har haft en fornuftig dialog med Lars og glæder os til samarbejdet, siger organisatorisk formand Nikolaj Steffenauer.

For kontakt og interview

Lars Holst Kruse, 28 15 85 08

Louise Juul Christensen, presserådgiver i Liberal Alliance, 61 62 43 80