Liberal Alliance
15. september 2023

Hanne Bjørn, der siden 2018 har slået sine folder som kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev Kommune, er netop skiftet fra Det Konservative Folkeparti til Liberal Alliance.

Foruden at være kommunalpolitiker har Bjørn ligeledes stillet op til folketinget i både 2019 og 2022, hvor hun i 2020 var midlertidigt folketingsmedlem under Rasmus Jarlovs orlov.

Til kommunalvalget i 2021 blev Bjørn genvalgt med kommunens fjerdehøjeste antal personlige stemmer, og hun begrunder sit skifte til Liberal Alliance med henvisning til det landspolitiske:

”Jeg har haft et fantastisk samarbejde med mine konservative kollegaer i kommunalbestyrelsen, som jeg håber på at kunne fortsætte, selvom min partifarve nu er blå. Men jeg må erkende, at mit liberale menneskesyn ikke harmonerer med partilinjen hos De Konservative, og at jeg derfor er nødt til at melde mig ind i et parti, der repræsenterer mine liberale grundværdier”.

Hos Liberal Alliances organisatoriske landsformand, Jakob Rixen, vækker Hanne Bjørns partiskifte begejstring: ”Jeg er utroligt glad for, at Hanne har valgt at melde sig under Liberal Alliances faner. Hun er en liberal ildsjæl, og jeg er sikker på, at hun bliver en stærk stemme for partiet i Herlevs kommunalbestyrelse”.

Hanne Bjørn har sæde i kommunens Økonomi-, og Planlægningsudvalg, Børn- og Uddannelsesudvalg samt Familie- og Forebyggelsesudvalget, og hun arbejder til dagligt som marketingmanager i et IT-konsulenthus.

For kontakt og interview:
Hanne Bjørn, byrådsmedlem i Herlev (2235 4772)
Mads Strange, rådgiver i Liberal Alliance (6162 3526)