Liberal Alliance
22. februar 2023

Kommunalpolitikeren Pia Offer Madsen, som siden 2018 har siddet i Assens Byråd for Venstre, har netop meldt sig under Liberal Alliances faner.
Pia Offer Madsen begrunder skiftet med, at hun ikke længere har tillid til partiet efter dannelsen af SVM-regeringen, hvor Venstres ledelse droppede kravene om at undersøge både FE- og minkskandalen:

De beslutninger, partitoppen har truffet for at kunne blive en del af SVM-regeringen, er uforenelige med de principper, jeg gik til valg på som Venstre-kandidat. Jeg har været utroligt glad for at være en del af en harmonisk Venstregruppe i Assens byråd, men mine værdier om troværdighed og åbenhed kan ikke længere forenes med at forblive medlem af Venstre.

I sit virke som kommunalpolitiker er Pia Offer Madsen udvalgsformand for uddannelses-, børne- og familieudvalget, og derudover varetager hun en række andre tillidsposter i kommunen.

Til kommunalvalget i 2021 var Pia Offer Madsen den af Venstres kandidater, der fik næstflest stemmer efter borgmesteren, og til folketingsvalget i november 2022 fik Pia Offer Madsen ligeledes et godt valg med 2.486 personlige stemmer.

I fremtiden vil danskere bosat i Fyens Storkreds fortsat kunne finde Pia Offer Madsens navn på stemmesedlen til folketingsvalget, da hun fremover vil stille op for Liberal Alliance.

Hos Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh, vækker Pia Offer Madsens skifte begejstring:

Vi er meget glade for at byde Pia velkommen i Liberal Alliance. En stor del af kampen for et mere liberalt Danmark tages ude i kommunerne, og derfor glæder det mig, at endnu en utrolig kompetent og liberal ildsjæl som Pia har meldt sig ind i LA.

For kontakt og interview:
Pia Offer Madsen +45 8175 2875
Mads Strange, rådgiver i Liberal Alliance +45 6162 3526