Liberal Alliance
5. januar 2023

Bettina Eriksen, som har været byrådsmedlem for Venstre i Kerteminde Kommune, skifter nu til Liberal Alliance.

Liberal Alliance har fornøjelsen af at byde endnu et nyt byrådsmedlem velkommen i partiet. Bettina Eriksen er det fjerde byrådsmedlem, der i de seneste fire måneder har meldt sig under Liberal Alliances faner.

Vi savner en klar liberal borgerlig stemme i Kerteminde Kommune, der vil forpligte sig på ikke at pege på en socialdemokratisk borgmester, og det har vi nu taget konsekvensen af, lyder Bettina Eriksens begrundelse for skiftet.

Bettina har været medlem af byrådet siden kommunalvalget i november 2021, og hun er næstformand for kommunens Erhvervs- og vækstudvalg samt medlem af Plan- og teknikudvalget. Bettina arbejder til dagligt som administrerende direktør i virksomheden Stratos AI, og derudover er hun bestyrelsesmedlem i Kertemindes forsyningsselskab.

Storkredsformand for Liberal Alliance i Fyns Storkreds, Camilla Silfverberg, glæder sig over, at Liberal Alliance nu bliver repræsenteret Kertemindes Byråd:

Vi er meget glade for at byde Bettina velkommen i Liberal Alliance. Vi har i de seneste år arbejdet for, at partiets lokale repræsentation skal styrkes, og med en kompetent kommunalpolitiker som Bettina kommer Liberal Alliance til at stå langt stærkere i Kerteminde Kommune.

For kontakt og interview:
Bettina Eriksen (2423 7530)
Mads Strange, rådgiver i Liberal Alliance (6162 3526)