Liberal Alliance
24. marts 2023

Kommunalpolitikeren Lars Lillebæk, der siden 2022 har været byrådsmedlem i Assens Kommune, har netop meldt sig ind i Liberal Alliance.

Til kommunalvalget i november 2021 stillede Lillebæk op for Nye Borgerlige, men efter at have overvejet sit partimedlemsskab, er han kommet frem til, at han hører hjemme i Liberal Alliance: ”De liberale kerneværdier som frihed, ansvar og ordentlighed lever i bedste velgående hos Liberal Alliance, og det er med tiden blevet klart for mig, at LA er det parti, jeg bedst kan se mig selv i”.

Lillebæk er medlem af byrådets Uddannelses-, børne- og familieudvalg, og arbejder til dagligt som skolelærer, hvilket han har gjort i 16 år. Netop derfor er det også navnlig interessen for undervisning- og skolepolitik, der har motiveret ham til at engagere sig lokalpolitisk.

Lars Lillebæk er det andet byrådsmedlem i Assens Kommune, der for nyligt er skiftet til Liberal Alliance. For en måned meldte Pia Offer Madsen fra Venstre sig nemlig også under LA’s faner.

Hos Liberal Alliance ser partiets organisatoriske landsformand, Nikolaj Steffenauer, med begejstring på Lillebæks skifte: ”Vi er utroligt glade for at kunne byde Lars Lillebæk velkommen i Liberal Alliance. Lars er en dygtig lokalpolitiker, der især på skoleområdet har markeret sig som en stærk, liberal stemme, som kæmper for mere decentralisering, mindre regulering og bedre undervisningsforhold”.

Lars er bosat i Vissenbjerg, hvor han bor med sin kone og tre børn.

For kontakt og interview:
Lars Lillebæk, (2149 4996)
Mads Strange, rådgiver i Liberal Alliance (6162 3526)