Liberal Alliance
25. september 2023

Per Nykjær Jensen, der siden 2018 har været kommunalbestyrelsesmedlem i Svendborg Kommune for Venstre, har netop meldt sig ind i Liberal Alliance.

Oprindeligt var det kampen for et mere liberalt Danmark, der fik Jensen til at engagere sig i lokalpolitik. Men efter Jakob Ellemann-Jensens løftebrud kan han ikke længere se sig selv som medlem af Venstre:

”Venstre har bidraget til at dække over mink-, FE- og Samsam-skandalen, de har gjort Mette Frederiksen til statsminister igen og nu pønser de også på at indføre en strafskat på de danskere, der i forvejen bidrager allermest. Det slags kan man selvfølgelig ikke støtte op om, hvis man er liberal”.

Per Nykjær Jensen er det andet byrådsmedlem, der i de seneste to uger har meldt sig ind i Liberal Alliance. Hos partiets organisatoriske landsformand Jakob Rixen vækker Jensens skifte begejstring:

”En stor del af kampen for at give danskerne mere frihed tages ude i det lokale. Derfor glæder det mig, at endnu en liberal ildsjæl som Per nu vil kæmpe for at give danskerne mere frihed som medlem af Liberal Alliance”.

Per Nykjær Jensen er medlem af kommunens Plan- og Lokalsamfundsudvalg, og han arbejder til dagligt som managing director i virksomheden EUMT Tech.

For kontakt og interview:
Mads Strange, rådgiver i Liberal Alliance (6162 3526)
Per Nykjær Jensen, byrådsmedlem i Svendborg (4016 1262)