Liberal Alliance
20. marts 2023

Liberal Alliance kan byde velkommen til kommunalpolitiker Kasper Schneider, som indtil for nylig var byrådsmedlem for Nye Borgerlige i Næstved Kommune. Dermed får Liberal Alliance igen et medlem i Næstved Byråd.

Kasper Schneider forklarer, at han med tiden har kunne se sig selv mere i Liberal Alliances mærkesager og politik, og at skiftet derfor har været længe undervejs:

Det er med lige dele spænding og glæde, at jeg skifter til Liberal Alliance. Jeg glæder mig til at fokusere 100 procent på ægte liberal politik, hvor ansvar, frihed og ordentlighed vil være mine mærkesager.

Kasper Schneider blev valgt til byrådet i Næstved ved kommunalvalget i 2021. Det var første gang, at han stillede op som kandidat men fik et flot valgresultat med det 10. højeste antal personlige stemmer. Han sidder i dag i byrådets Børn- og Uddannelsesudvalg, hvor han arbejder for en af sine mærkesager, som er børn og unges trivsel. Udover børn- og ungeområdet er Kasper Schneider optaget af liberal værdipolitik som mindre bureaukrati og en liberal velfærdspolitik.

Et særligt område har også hans store politiske interesse – veteranpolitik. Ikke blot for soldater men også politibetjente, lærere og andre faggrupper, som bliver ramt af blandt andet PTSD. Med sin baggrund som soldat i Forsvaret har Kasper Schneider selv erfaring med, hvilke indsatser der hjælper, og han arbejder i dag for at forbedre forholdene for veteraner.

Udover sin interesse for politik har Kasper Schneider også i flere år været frivillig for Kræftens Bekæmpelse, hvor han har været blandt de ansvarlige for velgørenhedsarrangementet Stafet for Livet, som samler ind til kræftforskning og patientstøtte.

Alex Vanopslagh glæder sig over skiftet til Liberal Alliance:

Vi er glade for at kunne byde Kasper Schneider velkommen i partiet. Kasper er en meget engageret lokalpolitiker, som arbejder for gode, liberale værdier. Jeg er sikker på, at han bliver en stærk stemme for Liberal Alliance i Næstved.

Kontakt og interview:
Kasper Schneider +45 2627 2785
Louise Juul, presserådgiver, Liberal Alliance +45 6162 4380