Liberal Alliance
4. oktober 2023

Liberal Alliance kan byde en ny medarbejder velkommen.

Morten Møller Sørensen, som er nuværende radiovært i det borgerlige nyheds- og debatprogram Blåt Bælte på 24Syv, skifter den 1. november værtsrollen ud med en stilling i Liberal Alliances sekretariat på Christiansborg. Her skal han fremover blandt andet arbejde som rådgiver for Henrik Dahl i forbindelse med hans kandidatur til Europa Parlamentsvalget, som finder sted i 2024.

Morten Møller Sørensen har tidligere erfaring fra Christiansborg, hvor han var ansat i Venstres sekretariat, og har også været aktiv i ungdomspolitik for samme parti.

Henrik Dahl og Morten Møller Sørensen ser begge frem til samarbejdet om at sikre Liberal Alliance et mandat i Europa Parlamentet:

Henrik Dahl: ”Morten har imponeret med originale borgerlige perspektiver på aktuelle emner. Derudover har han en enorm viden om europæisk politik, som vi får stor glæde af i Liberal Alliance.”

Morten Møller Sørensen: ”Jeg glæder mig til samarbejdet med Henrik Dahl og Liberal Alliance. Jeg ser især frem til at kæmpe for at Liberal Alliance får sit første mandat i Europa-Parlamentet.”

Liberal Alliance glæder sig til at få Morten Møller Sørensen på holdet.