Kandidat til Europa-Parlamentsvalget 2024

Thorbjørn Jacobsen

Scroll for mere

Om Thorbjørn Jacobsen

Thorbjørn Jacobsen er en entusiastisk og dynamisk ingeniør, der arbejder med digitalisering i en verden, hvor komplicerede problemer kræver praktiske løsninger.

Thorbjørn er født og opvokset i Holstebro og bor nu i Struer som familiefar i en sammenbragt familie. I sin fritid spiller han musik, og løbetræner for at holde sig i form.

Siden han meldte sig ind i Liberal Alliance i 2017, har han stillet op til både kommunal-, regional-, folketings- og nu Europa-Parlamentsvalg.

I Europa-Parlamentet vil Thorbjørn kæmpe for snusfornuftig energipolitik, hvor kernekraft implementeres for at imødekomme Europas voksende energibehov – uden at Danmark lægger forhindringer i vejen.

Som digital professionel insisterer han på, at AI bruges til fredelige formål, og at dit privatliv beskyttes overfor både stater og tech-giganterne.

Han vil bremse påfund, hvor beslutningerne rettelig hører til i nationalstaterne, og i stedet fokusere på at løse fælles udfordringer mht. klimaet, beskyttelse af ydre grænser, forsvarssamarbejde, terrortrusler, mv.

Thorbjørn er valgt som kandidat i Vestjyllands Storkreds, men du kan stemme på ham i hele landet, hvis du ønsker et EU, der fokuserer på frihed, fred og frihandel.