Liberal Alliance
11. februar 2021

Peter Loft, tidligere mangeårig departementschef i Skatteministeriet, stiller op som både kandidat til Kommunalbestyrelsen i Gentofte og som Folketingskandidat i Københavns Omegns Storkreds.

  • Liberal Alliance står klart markeret som det liberale parti, hvor løsningerne på alle problemer i samfundet ikke automatisk er bare at råbe efter flere penge. Jeg glæder mig derfor til at kæmpe for den liberale sag både i Gentofte og på landsplan, siger Peter Loft

Peter Loft er kendt som en af landets dygtigste skatteeksperter, men har også været kommunaldirektør på Bornholm. Peter Loft var som departementschef i Skatteministeriet en af de mest erfarne topembedsmænd på Slotsholmen.

  • Som embedsmand holder man sine politiske holdninger for sig selv. Derfor glæder jeg mig nu til at bruge min erfaring på især skatteområdet og det økonomiske område og arbejde på at få skabt dynamik og vækst i samfundet, så vi igen kan få fuld fokus på frihed og personligt ansvar som drivkraft for privat virkelyst i Danmark. Det er der i den grad behov for, siger Peter Loft.

Kommunalvalget til november bliver Peter Lofts politiske entré, og han er klar til at gøre en indsats både lokalt og på landsplan for Liberal Alliance.

Næstformand for Liberal Alliance i København Omegns Storkreds, Jacob Rørdam Holm-Jørgensen, glæder sig til at få Peter Loft med på holdet.

  • Vi er rigtig glade for, at Peter Loft har valgt at styrke vores parti ved at stille op både lokalt og på landsplan. Han kan med sin store erfaring være med til at styre Danmark i en mere liberal retning. Vores samfund står i en værdikamp – og den kamp skal vi vinde med viden og indsigt – såvel i Gentofte som på Christiansborg.

Liberal Alliance i Gentofte holder opstillingsmøde senere i februar måned, hvor Peter Loft formelt ventes at blive godkendt som kommunalbestyrelseskandidat. Der er endnu ikke sat dato på opstillingsmødet til Folketinget.

Peter Loft kan kontaktes på telefon: 4030 2315