Liberal Alliance
25. februar 2021

Marlene Frandsen har meldt sig ind i Liberal Alliance. Derfor er partiet nu for første gang repræsenteret i kommunalbestyrelsen i Glostrup Kommune. Det står klart efter, at Marlene Frandsen for nyligt brød med sit gamle parti Venstre, og siden har været løsgænger. Det er nu slut.

”Jeg har altid været en politiker med klare liberale holdninger. Personlig frihed, stærke frivillige fællesskaber og en ambitiøs erhvervspolitik er vigtig for mig, hvilket det også er for Liberal Alliance. Her kan man være mere klar liberal i sin politik end det har været muligt for mig i Venstre. Det kan jeg godt lide”– udtaler Marlene Frandsen om sit partiskifte.

Marlene Frandsen er næstformand i Børne-og Skoleudvalget og har i flere år arbejdet for at der blev skabt mulighed for at etablere en privatskole i Glostrup, så et reelt frit skolevalg blev sikret. Det glæder hun sig til at kunne fokusere mere på:

”Jeg brænder for Glostrup. Der er et stort potentiale og jeg har masser af energi. Jeg ved godt, at politik er en holdsport, så derfor betyder det noget om man står alene eller om man har et parti. Derfor er jeg glad for, at jeg har kunnet finde hjem i Liberal Alliance.”

Partiets talsperson i Glostrup, Troels Bennike, som er ved at forberede partiet til kommunalvalget i Glostrup, er glad og stolt over at partiet nu er repræsenteret i kommunalbestyrelsen:

”Det er en markant styrkelse af partiet, at vi nu sidder i kommunalbestyrelsen med en erfaren repræsentant, som kan sætte liberale aftryk på hverdagen i kommunen og styrke partiets profil på Vestegnen. Især skole- og erhvervspolitikken betyder meget for os. Det er områder som vi nu sammen vil kæmpe for rykker i en mere liberal retning.”– udtaler Troels Bennike, som selv forventer at blive opstillet til kommunalvalget.

Fra Christiansborg hilser man også det nye byrådsmedlem på vestegnen velkommen: ”Det er en stor glæde at få Marlene Frandsen med på vores kommunale hold. Det er afgørende, at vi har stærke og kompetente kræfter til også at kæmpe den liberale frihedskamp lokalt. Her passer Marlene rigtigt godt ind,” siger politisk leder af LA, Alex Vanopslagh.

Blå bog:
Marlene Frandsen er 42 år, bosat i Hvissinge med sin mand og to børn på hhv. 9 og 11 år. Til dagligt arbejder hun hos erhvervsorganisationen Dansk Industri. Hun er uddannet indenfor detailhandel og har arbejdet både som funktionær og leder i flere år. Hun er næstformand i Børne- og Skoleudvalget, samt medlem af Kultur- og Fritidsudvalget og Social,- Sundheds- og Seniorudvalget. Derudover er hun repræsenteret bl.a. forhandlingsudvalget for kommunale ekspropriationer.

Kontakt:
Troels Bennike: 3140 4098
Marlene Frandsen: 2859 0129