Kontaktoplysninger:

Email: Steffenfrolund@gmail.com
Telefon: +45 23 29 38 92

Twitter
Facebook

Steffen W. Frølund er valgt for Liberal Alliance i Nordsjællands Storkreds. Han blev født på Frederiksberg i 1984. Han har boet i Kuwait som lille og er opvokset på den københavnske Vestegn. Steffen W. Frølund bor i dag i Trørød med sin kone og to børn. Steffen er valgt ind i Nordsjællands Storkreds.

Uddannelse

Steffen har en kandidatgrad i Management of Innovation & Business Development fra Copenhagen Business School, som han tog fra 2009 til 2011. Han er sproglig student fra Solrød Gymnasium hvor han gik indtil 2003.

Karriere

Steffen har været involveret i den danske startup-scene på kryds og tværs i mange år – han har både stiftet og investeret i en perlerække af startups. De sidste 2,5 år har Steffen W. Frølund været CMO for den børsnoterede grønne delebilsvirksomhed GreenMobility. I sin fritid investerer Steffen, gennem sit investeringsselskab – Likeminded – i lovende opstartsvirksomheder, og hjælper til med deres videre udvikling. Steffen W. Frølund har siddet i bestyrelser, været advisory-board medlem, tjent i vurderingskomitéer og siddet i ledelsen af efterhånden mange selskaber.

Dette har bl.a. ført til at han er blevet udnævnt til Berlingske Talent100, M-List x2 gange og været nomineret til årets danske ”Founder of the Year” i 2016.

Ved siden af dette har Steffen skrevet debatindlæg, haft en fast klumme på Finans.dk, været i TV i Debatten og ikke mindst ført en liberal twitter-profil hen over mange år med en stor følgerskare.