Mød Steffen - Afspil video her

Steffen W. Frølund er valgt for Liberal Alliance i Nordsjællands Storkreds. Han blev født på Frederiksberg i 1984. Han har boet i Kuwait som lille og er opvokset på den københavnske Vestegn. Steffen W. Frølund bor i dag i Trørød med sin kone og to børn. Steffen er valgt ind i Nordsjællands Storkreds.

Uddannelse

Steffen har en kandidatgrad i Management of Innovation & Business Development fra Copenhagen Business School, som han tog fra 2009 til 2011. Han er sproglig student fra Solrød Gymnasium hvor han gik indtil 2003.

Udvalgsposter og ordførerskaber

Ordførerskaber
Forsyningsordfører
Klimaordfører
Skatteordfører

Udvalgsposter
Medlem af:
Boligudvalget
Erhvervsudvalget
Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget
Skatteudvalget

Stedfortræder i:
Udvalget vedrørende Det Etiske Råd

Karriere

Steffen har været involveret i den danske startup-scene på kryds og tværs i mange år – han har både stiftet og investeret i en perlerække af startups. De sidste 2,5 år har Steffen W. Frølund været CMO for den børsnoterede grønne delebilsvirksomhed GreenMobility. I sin fritid investerer Steffen, gennem sit investeringsselskab – Likeminded – i lovende opstartsvirksomheder, og hjælper til med deres videre udvikling. Steffen W. Frølund har siddet i bestyrelser, været advisory-board medlem, tjent i vurderingskomitéer og siddet i ledelsen af efterhånden mange selskaber.

Dette har bl.a. ført til at han er blevet udnævnt til Berlingske Talent100, M-List x2 gange og været nomineret til årets danske ”Founder of the Year” i 2016.

Ved siden af dette har Steffen skrevet debatindlæg, haft en fast klumme på Finans.dk, været i TV i Debatten og ikke mindst ført en liberal twitter-profil hen over mange år med en stor følgerskare.