Kandidat til Europa-Parlamentsvalget 2024

Lars Høyer Holmqvist

Scroll for mere

Om Lars Høyer Holmqvist

Lars er opvokset i Greve, men er i dag bosat i Rudersdal Kommune. Han bor med sine to døtre – og for deres skyld er han gået ind i politik.

Til dagligt er Lars lektor i samfundsfag, historie og erhvervsøkonomi. Han underviser Danmarks og Liberal Alliances fremtid – de unge.

De stramme politiske bånd på fagpersonalet i skolesystemet fik vækket hans liberale ild. Lars meldte sig ind i Liberal Alliance i 2020 og blev valgt som spidskandidat til kommunalvalget i 2021 i Rudersdal Kommune.

Det gav Lars blod på tanden og han stillede efterfølgende op til folketingsvalget, hvor han blev lokal stemmesluger i Nordsjællands Storkreds. Grundet de mange personlige stemmer, sprang han opstillingslisten og er i dag 1. suppleant til Folketinget.

Lars ønsker, at beslutningerne i EU skal træffes på baggrund af nærhedsprincippet – så tæt på borgerne som muligt.

EU skal derfor stoppe med eksempelvis at diktere papsugerør, at tvinge meningsløs affaldssortering igennem og skabe tvungen tidsregistrering blandt danske arbejdere.

EU skal i stedet fokusere på kerneopgaverne: Skabe økonomisk vækst, bekæmpe migrationsudfordringerne, og sikre at borgernes frihedsrettigheder bliver respekteret.

Lars Høyer Holmqvist stiller op for Liberal Alliance i Nordsjællands Storkreds, men du kan stemme på ham i hele landet.