Kandidat til Europa-Parlamentsvalget 2024

Carsten Normann

Scroll for mere

Om Carsten Normann

Carsten Normann er oprindeligt fra Vendsyssel men er nu bosat i Hinnerup nær Århus med sin kone Anette og deres to døtre på 6 og 9 år. Han har også en 27-årig søn og en 33-årig datter, begge bosat i København.

Carstens karriere omfatter bl.a. en periode som CEO for Netto kædens opstart i Polen og senere også 8 år som øverste chef for Rema 1000 Danmark. Aktuelt er han engageret i bestyrelsesarbejde, driver egen konsulentvirksomhed og studerer Idehistorie på fuldtid på Aarhus Universitet.

Carsten er Reserveofficer ved Livgarden og har en Cand. Merc. i International Virksomhedsøkonomi fra Aalborg Universitet, samt flere bestyrelsesuddannelser. Hans interesser spænder bredt over ledelse, samfundsforhold, historie, og han søger kontinuerligt ny viden og indsigt. Fritiden går med fodbold og cykelture i bjergene.

Som kandidat til Europa-Parlamentsvalget 2024 for Liberal Alliance i Østjylland Storkreds, fokuserer Carsten på at bringe sund fornuft og frihandelsfokus tilbage i EU-politikken. EU skal primært sikre frihed og fred men også formå at adressere nye centrale udfordringer som udvidelse af EU med lande mod øst, flygtningeproblematik, klima- og miljøudfordringer.

Carsten er valgt som kandidat i Østjyllands Storkreds, men du kan stemme på ham i hele landet.