Liberal Alliance
4. juni 2024

Charlotte Drue, der siden 2018 har siddet i kommunalbestyrelsen i Frederikssund Kommune, er skiftet til Liberal Alliance.

Om skiftet udtaler hun:

”For mig betyder borgernes frihed mere end noget andet, og derfor er jeg rigtig glad for at slutte mig til Liberal Alliance. I mit politiske virke har jeg altid haft mit hjerte med mig, og Liberal Alliance står for mig ud som et parti, der tror på det stærke i mennesket og borgernes egen beslutningskraft. Jeg glæder mig til at kæmpe i nye farver”.

Hos Liberal Alliances organisatoriske næstformand, Casper Søe-Larsen, vækker skiftet glæde:

Jeg er glad for, at vi nu styrker vores liberale alliance med endnu et nyt byrådsmedlem. Charlotte brænder for at gøre en forskel, og sammen med vores øvrige byrådsmedlemmer løfter hun en vigtig opgave med at gøre Danmark mere liberalt i den enkelte kommune. Det er især tilfældet i Frederikssund, hvor vi med Charlottes komme nu har to byrådsmedlemmer. Derfor er jeg glad på både partiets og Frederikssunds vegne, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde.

Charlotte Drue er næstformand for udvalget Skole, klub og SFO og medlem af udvalget Børn, familier og forebyggelse.