Liberal Alliance
29. august 2022

Michael Bomholt Tøgersen, der er byrådsmedlem og udvalgsformand i Frederikssund Kommune, skifter fra Venstre til Liberal Alliance.

Kommunalpolitikeren Michael Bomholt Tøgersen, der siden 2017 har siddet i Frederikssund byråd, har netop meldt sig under Liberal Alliances faner. Michael Bomholt Tøgersen arbejder til daglig som afdelingsdirektør i Handelsbanken i Frederikssund, og han har derudover bestredet en lang række poster i Frederikssunds lokalmiljø.

Som en aktiv bidragsyder til kommunens foreningsliv er Michel bl.a. næstformand for Willumsens Museum, næstformand for Parkteatret, medansvarlig for Frederikssund Erhvervsnetværk, og indtil for nyligt var Michael ligeledes formand for Frederikssund Golf Klub, en post han bestred i 8 år.

I byrådet er Michael medlem af Plan- og teknikudvalget, Økonomiudvalget samt formand for Job-, erhverv- og kulturudvalget. Michael begrunder skiftet til Liberal Alliance således: ”Jeg har altid været kerneliberal, og jeg har måtte sande, at de liberale kampe bedst tages gennem et medlemskab i Liberal Alliance. Det har inspireret mig meget at se Alex Vanopslagh arbejde utrætteligt for at give danskerne mere frihed, sænke skatterne og at stå vagt om de retsstatsprincipper, der udgør grundsøjlen for vores demokrati”.

Hos Liberal Alliance er Alex Vanopslagh begejstret for Michael Bomholt Tøgersens skifte: ”Vi sætter stor pris på, at Michael har meldt sig på vores hold. Det er sjældent, at kommunalpolitikere har en så bred erfaring fra både erhvervs- og foreningslivet som Michael. Jeg er sikker på, at både Frederikssund Kommune og Liberal Alliance kommer til at få glæde af, at Michael bringer sine kompetencer i spil i kampen for et mere liberalt Danmark. ”

Kontakt og interview:
Michael Bomholt Tøgersen (2811 4449).
Mads Strange, rådgiver, Liberal Alliance (6162 3526)