Liberal Alliance
26. juni 2023

Liberal Alliance henter ny sekretariatschef fra Landbrug & Fødevarer.

Andreas Bach Mortensen bliver Liberal Alliances nye sekretariatschef. Han afløser Steffen Wegner Mortensen, som har fået nyt job som Head of Group Stakeholder Relations & Public i Danske Bank.

Andreas Bach Mortensen kommer fra en stilling som direktør for Public Affairs & Kommunikation i Landbrug & Fødevarer. Inden da var han ansat i partiet Venstre, hvor han først var politisk konsulent og siden hen chef for den politisk-økonomiske afdeling på Christiansborg. Andreas Bach Mortensen, der er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet og master fra London School of Economics, glæder sig til de nye udfordringer.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at vende tilbage til Christiansborg i en unik rolle, der kombinerer strategi, ledelse og politisk rådgivning. Jeg har fra sidelinjen fulgt Liberal Alliances forrygende udvikling de senere år, hvor partiet har sat nye standarder for, hvordan man formidler og kommunikerer politik. Den udvikling glæder jeg mig til at bidrage til sammen med en folketingsgruppe og et sekretariat fuld af talent. Jeg har været meget glad og taknemmelig for min tid i Landbrug & Fødevarer, og jeg er stolt over de resultater, vi har opnået. Men da jeg fik muligheden for at stå i spidsen for sekretariatet i Liberal Alliance, kunne jeg ikke sige nej”.

Alex Vanopslagh, partiformand for Liberal Alliance, ser meget frem til at få Andreas Bach Mortensen på holdet.

”Jeg er helt overbevist om, at Andreas Bach Mortensen er den rette til at tage over efter Steffen Wegner Mortensen. Andreas har i en ung alder allerede en betragtelig politisk erfaring. Han er kompetent og talentfuld, men vigtigst af alt er han sulten efter at gøre en forskel for Liberal Alliance og løfte os som kollektiv. Han kommer til at blive en stor gevinst for partiet”.

Andreas Bach Mortensen starter jobbet i Liberal Alliance 15. august.