Udgivelser

Læs og download vores udgivelser

Scroll for mere
liberal alliance

2030-plan

Læs vores plan for et Danmark med overskud.

liberal alliance

Klimaudspil

LA PODCAST

LA Podcast - et frirum

LA Podcast er en podcast udgivet af Liberal Alliance. For alle jer, der gerne vil vide mere om politik og mennesker, om værdier og om alt det, der kom, FØR de store tanker blev til konkret politik på Christiansborg.

Lyt blandt andet til episoder med Jesper Buch og Anders Samuelsen, Lars Løkke Rasmussen og Leif Mikkelsen,
Poul Madsen og Mette Bock eller Torben Steno og Christina Egelund.

LA magasin 2018

En hyldest til fighterne

Vi har udgivet et magasin, der giver plads til og hylder de modige, de drømmende, de skæve og alle dem, der bidrager. De bør efter vores mening tjene som inspiration til hver enkelt af os – og til hele Danmark.

Rigtig god læselyst!

Anders Samuelsen

Comeback Kid

Comeback Kid er Anders Samuelsens egen beretning om at være i centrum af nyere dansk histories mest hypede politiske begivenhed, Ny Alliance. Det er fortællingen om opturen fra nul til 15.000 medlemmer på få uger; om magtkampene i partiets ledelse, om nedturen, der i årevis var tungt belagt med nul-komma-næsten-ingen procent af stemmerne til genrejsningen af partiet og positionen som landets nye dagsordensættende parti.

Anders Samuelsen

Det Danmark jeg drømmer om

Denne lille bog er mit bud på, hvad vi i Liberal Alliance ønsker. At vi ser Danmark i et større perspektiv.

Valg skal ikke, som jeg ser det, handle om det, vi har gjort. Det skal handle om det, vi vil. Det vi vil forandre for at sikre, at Danmark også er et stærkt, velfungerende land i fremtiden. Det, vi vil, kan du læse om i bogen.

Det er opskriften på et Danmark i fremdrift. Og det er det Danmark, jeg drømmer om.

God læselyst.
Anders

Liberal Alliance

Afbureaukratiseringsoplæg

Unødvendigt bureaukrati har over de seneste årtier hobet sig op i alle afkroge af den danske velfærdsstat. Oprydningsopgaven er stor, men nødvendig.

Liberal Alliance har afbureaukratisering som en af vores fire mærkesager. Vi beskriver kampen mod det det overflødige bureaukrati.
Læs med her.

LA Magasin 2016

Liberal Alliance Magasin

Hvorfor dog et 52-siders-magasin fra et politisk parti om, hvordan vi i fællesskab kan gøre Danmark endnu bedre? Fordi vi gerne vil fortælle om nogle af de problemer, Danmark står med. I magasinet her kan du både læse om, hvor vi mener, der er brug for nye løsninger, og om de metoder og midler, vi synes er de rigtige.

God læselyst!