Vil du være med til at lave næste Alex & Alex-video, der får hele det politiske Danmark til at grine? Vil du bidrage til at lave videoer, der bliver set af over en million danskere? Kan du godt lide at lave indhold med politisk kant? Liberal Alliance på Christiansborg søger en studentermedhjælper til videoproduktion i en lille kommunikationsafdeling, hvor tingene går stærkt, og hvor vi har det sjovt imens.

Du bliver en vigtig del af en travl arbejdsplads, hvor ingen dage er ens, og opgaverne skal løses hurtigt og med høj kvalitet. Vi er meget ambitiøse omkring vores arbejde med sociale medier og den digitale brugerrejse.

Hos LA får studenterne ikke bare de opgaver, som kollegerne ikke gider lave selv. Vi giver vores studenter tid og mandat til at være kreative. Og det kommer der meget godt ud af.

Et godt eksempel er Alex-Alex-videoerne, hvor fornuftige Alex taler med socialist Alex.

Det er noget af det mest effektive, vi har lavet på sociale medier. Den seneste video har nået ud til knap en million danskere på Facebook. Uden en eneste annoncekrone. Idé og eksekvering kom fra vores studenter.
Vi forventer, at du brænder for at kommunikere (liberal) politik på de sociale medier og kan arbejde selvstændigt.

Vi har mange følgere på de sociale medier og højt engagement – særligt på vores videoer. Vi vil være foran kurven på SoMe og er ikke bange for at læne os lidt frem og prøve nye ting. Du vil derfor få meget ansvar – og mulighed for at være med til at udbygge vores SoMe-strategi.

Du kommer til at arbejde med videoproduktion og grafisk arbejde. Som studentermedhjælper bliver din primære opgave at formidle LAs budskaber og kampagner gennem produktion af engagerende videoindhold såsom explainers og hurtigt, aktuelt videoindhold til vores sociale medier. Der er altså tale om både store, gennemarbejdede produktioner og hurtige og improviserede indslag.

Det er et stort plus, hvis du er en habil fotograf, som både kan tage fine portrætter og flotte billeder til vores hjemmeside.
Det er ikke nødvendigt, at du kan det hele fra start. Det skal du nok lære. Det vigtigste er at du har den rette energi og indstilling.

Opgaverne vil være:

  • Produktion af videoer til de sociale medier (optagelse og redigering)
  • Lettere billedbehandling og -redigering
  • Digitale driftsopgaver såsom vedligeholdelse af hjemmeside, SoMe og nyhedsbrev

Vi forventer, at du er:

  • I gang med en relevant uddannelse
  • Er fuld af godt humør, også når der er rugbrødsopgaver
  • Er interesseret i politik og samfundsforhold generelt
  • Du tænker visuelt og kreativt og har en sikker fornemmelse for, hvad der engagerer og fænger – ikke mindst på sociale medier.
  • Du arbejder hjemmevant og fortroligt med Adobe-pakken – især Premiere og Photoshop

Vi forestiller os en arbejdstid på ca. 15 – 20 timer om ugen efter nærmere aftale og vi er ganske fleksible ift. eksamensperioder osv. Stillingen er lønnet.

Arbejdsstedet vil være Liberal Alliances sekretariat på Christiansborg. Her er vi 13 medarbejdere, der assisterer partiets tre folketingsmedlemmer.

Stillingen besættes snarest muligt, og vi tager samtaler løbende.

Du kan høre mere om studenterstillingen hos digital chef Kim Jessica Axholt, mobil: 6162 3289, mail: kim.jessica.axholt@ft.dk.

Ansøgning sendes til: kim.jessica.axholt@ft.dk