Kontaktoplysninger:

Email: sdrtobi@gmail.com
Telefon: +45 23 93 55 48

Twitter
Facebook

Om Tobias Pagh

Tobias Pagh er folketingskandidat for Liberal Alliance i Sydjyllands Storkreds. Tobias’ baggrund er ikke så indviklet, da han kommer fra den mindre by Give, som er specielt kendt for deres opbakning til lokale foreninger, arrangementer og frivilligt arbejde, som gavner hele Give-egnen. Herfra har Mikkel fået sin liberale ånd, som han vil tage med helt ind på Christiansborg. Tobias er søn af Henning, som har siddet i bestyrelsen i den lokale fodboldklub, og Vibeke, som hele byen kender fra den lokale bager.

Uddannelse og karriere

Tobias er 20 år og er uddannet handelsskoleelev fra Campus Vejle. Selvom Tobias er ung, er han ikke helt uprøvet inden for politik, da han havde sin politiske debut som kandidat til kommunalvalget tilbage i november 2021. Det var en god start for den unge kandidat, som sprang listen og blev Liberal Alliances kandidat med flest personlige stemmer.

Mærkesager

Lavere skatter

For Tobias prioriterer initiativ, virkelyst og lokalliv højt. For ham skal nytænkning og hårdt arbejde kunne betale sig. Derfor går han til valg på at sænke skatterne for alle. Både for de, der skaber innovation, udvikling og opfindelser, men også for dem, der tager en ekstra vagt på arbejdet, eller dem, der gerne vil bruge mere tid med familien. Det skal altid kunne betale sig at arbejde, og man skal kunne forsørge sig selv og sin familie, inden man skal forsørge staten.

Sæt det offentlige fri

Tobias går også til valg på, at den offentlige sektor skal på slankekur og konkurrenceudsættes. Man må hjertens gerne vælge det offentlige til at levere ydelsen, men hvis det offentlige ikke kan magte opgaven, skal pengene følge med borgeren over på en privat institution, hvis borgeren hellere vil det. Samtidig skal den offentlige sektor sættes fri fra unødvendig bureaukrati, og vi skal have tillid til, at de offentligt ansatte selv er i stand til at tage beslutninger, frem for at detailregulere dem fra Christiansborg.

Liberal klimapolitik

For Tobias er det også vigtigt at få skabt en liberal klimapolitik. Klimadebatten er blevet afsporet af panik, frygt og skræmmebilleder, og det hjælper ikke, når man skal have skabt grundlæggende ændringer. Denne frygt har givet unge klima-angst. De tør ikke sætte børn i verden, de tør ikke engang drømme om en fremtid, og nogle tror sågar, at jorden går under i 2030. Denne angst skal vi have gjort op med, og vi skal have fortalt ungdommen, at verden bliver grønnere, rigere og mere bæredygtigt i deres levetid.