Kontaktoplysninger:

Email: sl@laungdom.dk
Telefon: +45 40 17 00 59

Facebook

Sander Patrick Larsen er medlem af forretningsudvalget Liberal Alliance Ungdom. Han er født og opvokset i Slagelse. Han boede kort i Albertslund, før han igen flyttede tilbage til Slagelse, for at komme nærmere sin familie og venner. Sander stiller op som folketingskandidat for Sjællands Storkreds.

Karriere

Det er svært at sætte finger på, hvad Sander foretager sig i hans hverdag. Sander er nemlig konstant skiftende mellem job og uddannelse. Han har på ganske kort tid haft jobs i en bred vifte af erhverv, hvor han har prøvet nogle forskellige ting af. Han har analyseret korn på et laboratorie. Arbejdet som underviser og været lærervikar på Ruds-Vedby skole. Arbejdet som serviceassistent, butiksassistent og rengøringsassistent. Når han har tiden, dømmer han også en fodboldkamp i ny og næ.

Mærkesager

Et rigere og friere Danmark

Sander kæmper for et rigere og friere Danmark. Hvor den enkelte borger skal have lov til at beholde flere af deres egne penge. Så man forsørger sig selv, før man skal tænke på at forsørge andre. Frihed er muligheden for at træffe sine egne beslutninger, men med den nuværende regering, bliver der trin for trin lagt begrænsninger på borgernes frihed. De røde partier vil fjerne muligheden for, at den enkelte borger kan træffe beslutninger.

Frie rammer for undervisning

Sander ser også med stor bekymring på folkeskolen, hvor børnene er tvunget til at sidde på deres pladser og få viden kastet i hovedet. Den politiske styringssyge skal begrænses, og der skal skabes frie rammer for undervisningen, så eleverne kan lære mest muligt. Med mere frihed til underviserne vil elever og undervisere få de bedste rammer for at uddanne vores fremtid.