Kontakt

Mail: Nikolaj@Vesternielsen.dk
Tlf.: +45 30 55 22 98

Twitter
Facebook

Nikolaj Vester er opvokset i Hedehusene i Høje Taastrup Kommune og bor til dagligt i Roskilde. Nikolaj stiller op som folketingskandidat for Sjællands Storkreds.

Uddannelse og karriere

Nikolaj er uddannet bygningskonstruktør og arbejder til dagligt i styringsvirksomheden CASA som entrepriseleder. Nikolaj har haft flere tillidsposter igennem flere år i ungdomspartiet Liberal Alliances Ungdom, hvor han bidrog stærkt med den ideologiske kamp og et stort engagement i at sprede det liberale budskab. Mens han var under uddannelse på HHX I Roskilde, arbejdede han i et entreprenørfirma.

Mærkesager

Kernevelfærden først

Nikolaj kæmper for et større fokus prioritering af kernevelfærden. Han vil gerne have, at de penge som faktisk skal bruges på velfærd, går til de varme hænder, som reelt hjælper borgerne i sidste ende. Vi skal begrænse de administrative opgaver i videst muligt omfang. Og det skal være langt nemmere at komme i kontakt med systemet.

Reformation af skattesystemet

Nikolaj mener, at det danske skattesystem skal omtænkes. I dag kan en helt almindelig borger ikke selv finde rundt i vores skattesystem, fordi man fra politisk hold har skruet systemet sammen på en kompliceret måde. Skattesystemet skal reformeres, og vi skal skabe et langt mere simpelt system, hvor man betaler en markant lavere skat.

Forbedring af infrastrukturen

Et af Nikolajs fokuspunkter er en langt bedre infrastruktur, både hvad angår den offentlige trafik såvel som forholdene for privatbilisme. Statens knappe ressourcer skal prioriteres der, hvor det gør størst gavn.