Kontaktoplysninger:

Email: Louie_andersen@hotmail.com
Telefon: +45 50 70 70 41

Facebook

Louie Andersen er ung liberal og arbejder for et liberalt Danmark. Louie er opvokset i en lille by i Vestsjælland ved navn Gørlev. Han startede i politik, fordi han drømmer og tror på, at mennesker kan mere. Louie stiller op som folketingskandidat for Sjællands Storkreds.

Uddannelse og Karriere

Han har været medlem af Liberal Alliance og Liberal Alliances Ungdom (LAU) siden 2018. Han har været meget engageret i LAU, hvor han har været formand for LAU Vestsjælland. Louie arbejder som sælger, og påtænker i fremtiden at læse Erhvervsøkonomi på universitetet.

Mærkesager

Mere individuel frihed

Louie kæmper for et liberalt Danmark med mere privat initiativ og frihed. Louie drømmer om mere frihed til alle, og navnlig på ungeområdet har Louie markeret sig i debatten om b.la. det frie gymnasievalg. For en tvangsfordelingen af gymnasieelever er et mageløst formynderi. Den danske ungdom skal ikke bruges som brikker i et socialdemokratisk puslespil.

Fokus på det private pengeflow

Louie går også til valg på at bestyrke det private initiativ, for det er lysten til at arbejde og at yde en indsats, der får vores samfund til at udvikle sig. Derfor skal Danmark være et land, hvor det kan betale sig og arbejde, og hvor de første 7.000 kr. På lønsedlen er skattefrie. Louie går til valg på, at vi ikke kun skal tænke over, hvordan vi bruger penge – men også hvor pengene skal komme fra i første omgang.