Kontaktoplysninger:

Email: josephinesvane.liberalalliance@gmail.com
Telefon: +45 24 97 40 38

Twitter
Facebook

Josephine Svane er folketingskandidat for Liberal Alliance i Nordsjællands Storkreds.

Uddannelse og karriere

Josephine Svane arbejder til dagligt i et konsulenthus med kundeservices og kommunikation, og er derudover studerende. Liberal politik er Josephines store passion, og derfor fylder det politiske en stor del af hendes hverdag. Josephine er aktivt medlem i Liberal Alliances Ungdom (LAU), hvor hun er næstformand for LAU Øresund.

Mærkesager

Frihed under ansvar

Respekten for den enkeltes personlige frihed skal tilbage i dansk politik. Regeringen krænker den personlige frihed. Grundlæggende mener Josephine, at vi danskere fortjener bedre. Vi danskere har tilladt Staten, at regulerer stort set alt: hvor du går i folkeskole, på gymnasium eller på videregående uddannelse eller hvornår du må åbne en forretning, hvad du må indtage. I dag kommer systemet før borgeren. Det er fundamentalt forkert. Politisk regulering af borgernes tilværelse er gået for langt, politik fylder for meget, og borgerne betaler gildet. Vores frihed bør være ukrænkelig, og derfor skal formynderiet stoppes NU. Som liberalist anser Josephine individet som stærk og fornuftig. Derfor vil hun, som frihedskæmper kæmpe for, at vi borgere i Danmark opnår den frihed, vi fortjener. Det kræver, at vi får mindre politik, mindre regulering og mere personligt ansvar og frihed.

Nej tak til kvindekvoter

I mange år har kvinder kæmpet for ligestilling i Danmark. Det er bekymrende at ligestillingen trues med forsøget på at indføre kvindekvoter. Tvang er sjældent vejen frem til noget positivt. Det er op til kvinderne og virksomhederne at finde ud af bestyrelser eller topposter foruden statens kontrol. I Danmark bør vi ansætte folk på baggrund af kvalifikationer – ikke køn.

Den offentlige sektor skal mindskes

Danmark har en af verdens største offentlige sektorer. Den offentlige sektor skal finansieres, og derfor har Danmark dermed et af verdens højeste skatteaftryk. Til trods for dette kommer borgerne oftest i klemme for systemet. I den offentlige sektor bruges der meget tid på unødvendige regler og papirarbejde. Bedre kendt som bureaukrati. I Danmark bør vi have større tillid til vores medarbejdere, så medarbejderne har større mulighed for at udnytte deres ressourcer. Det vil i sidste ende skabe mere velfærd og effektivisering. Derfor skal den offentlige sektor afbureaukratiseres.