Kontaktoplysninger:

Email: silkehein@live.dk
Telefon: +45 29 29 28 43

Twitter
Facebook

Om Silke Anna Hein

Silke Anna Hein er folketingskandidat for Liberal Alliance i Fyns Storkreds.

Silke er 21 år, universitetsstuderende og bosat i Odense. Hun læser International virksomhedskommunikation på 3. år, og når hun ikke er at finde på universitetet, arbejder hun i en dansk IT-virksomhed, hvor hun sidder i kommunikations- og marketingafdelingen. Derudover er Silke ansat i en mindre enkeltmandsvirksomhed, der sælger udstyr og råvarer til det søde køkken, og er dermed med i opstarten af en iværksætter-drøm.

Hun har været medlem af Liberal Alliance og Liberal Alliances Ungdom siden 2015, og har blandt andet siddet i forretningsudvalget i Liberal Alliances Ungdom i 2 år.

Mærkesager

Frihed og ansvar

Silke tror på det frie valg, friheden til at vælge eget gymnasium, friheden til at vælge, hvordan du bruger dine egne penge og friheden til at skabe den familiekonstellation, du ønsker. Frihed er et nøgleord, men med frihed følger ansvar, og ansvar er en betingelse for et frit samfund og liv.

Borgernes frihed

Silke har mange drømme og mærkesager, men omdrejningspunktet for hendes politik er, at alle danskere skal have lov at beholde flere af deres egne penge, og at man skal kunne træffe egne valg om eget liv. Hun drømmer om at bryde med velfærdsmonopolerne, så passionerede mennesker, der f.eks. ønsker at skabe friplejehjem, kan gøre det. Fri konkurrence og udlicitering øger kvalitet og udbud, og det gavner i sidste ende den enkelte borger.

Ligestilling

Silke tror på det frie valg, og at pengene bør følge borgeren. Hun drømmer om et Danmark, hvor kvindekvoter og kønsbonusser ikke eksisterer, men hvor vi støtter op om at udrydde al form for forskelsbehandling, og hvor der er plads til alle kønsidentiteter. Hun drømmer om, at nybagte forældre egenhændigt beslutter, hvordan barslen skal fordeles, og at det ikke er noget, der tvinges ned over familierne.