Kandidat til Europa-Parlamentsvalget 2024

Martin Bech

Scroll for mere

Om Martin Bech

Martin er opvokset i Brønderslev, hvor han også bor i dag. Til daglig er han ejer af en virksomhed, der sælger friluftsudstyr samt medlem af byrådet i Brønderslev Kommune og regionsrådet i Nordjylland.

Han har altid været meget optaget af personlig frihed – en optagethed, der kommer hjemmefra, hvor “frihed under ansvar” har været et stærkt mantra. På trods af, at mennesker laver fejl hver eneste dag og til tider også skader andre, så er mennesker efter Martins opfattelse nogle fantastiske skabninger, der under frihed kan opnå de mest utrolige ting – man kan bare se på, hvor vi som civilisation er i dag – eksempelvis teknologisk.

Derfor er det også hans opfattelse, at regulering skal begrænses mest muligt – særligt på EU-niveau. For når der trods alt er behov for nogle regler, så er det altså bedst, at disse laves så tæt på de mennesker, der skal følge dem som muligt.

Men der er også områder, hvor der er behov for at samarbejde, på de helt store linjer, om udfordringerne – det gælder eksempelvis flygtninge- og migrationspolitik og visse former for kriminalitetsbekæmpelse. Også på klimaområdet er der behov for, at EU arbejder sammen, hvis det skal give mening, at Danmark gør en indsats – Danmark deler trods alt atmosfære med resten af verden.

Kort fortalt mener Martin altså, at der er behov for et svagere EU, der blander sig uden om, på mange områder som papsugerør, mobilladere og barsel – men også et stærkt EU, der kan beskytte sine ydre grænser og lave fælles klimapolitik, der ikke alene forringer Danmarks konkurrenceevne.

Martin Bech stiller op for Liberal Alliance i Nordjyllands Storkreds, men du kan stemme på ham i hele landet.