Hyldest til fighterne

Et magasin fra Liberal Alliance

Scroll for mere

Lad os omfavne modet.
Danmark er et dejligt land. Et stærkt land. Med stærke værdier, som vi gennem kamp og strid gennem mange hundrede år er nået frem til, og som vi alle sammen nyder godt af i dag.

Vi er stolte af vores frisind. Vores ligestilling mellem kønnene og de lige rettigheder for for eksempel homoseksuelle. Vores vilje til at skabe de bedste, sundeste og sikreste produkter i verden.

Vi er enige om, at unge skal have muligheden for en god uddannelse. At syge skal mødes af verdens bedste sundhedsbehandling. At ældre skal behandles med respekt og værdighed. Og at iværksættere og kloge hoveder skal hyldes, når de skaber arbejdspladser og nye idéer.

Men der er også en anden side af Danmark, som fylder for meget. Nemlig når vi taler hinanden ned i stedet for at tale hinanden op. Når vi beklikker hinandens motiver. Når vi lader os lamme af dommedagsprofetier og ser trusler alle vegne. Når vi ser enhver virksomhedsleder som en grådig kapitalist eller enhver udlænding som en potentiel terrorist.
Men angst og frygt fører intet godt med sig.
I stedet skal vi afvise angsten og omfavne modet.

Det magasin, som du kan læse her, er et af Liberal Alliances indspark i den debat. Vi vil gerne give plads til og hylde de modige, de drømmende, de skæve og alle dem, der bidrager. De bør efter vores mening tjene som inspiration til hver enkelt af os – og til hele Danmark.

Rigtig god læselyst!

Liberal Alliance Magasin - Hyldest til fighterne
LA magasin 2018

Læs magasinet digitalt

Læs alle artikler her