Indtil nu er registreringsafgiften f.eks. sænket tre gange, så en Volkswagen Passat er blevet 104.800 kroner billigere på bare tre år, broafgiften på Storebæltsbroen er blevet sat 25 pct. ned, skatten er sænket, så folk i arbejde beholder flere af deres egne penge, virksomhederne er sluppet for en række afgifter, din ytringsfrihed er blevet udvidet efter afskaffelsen af blasfemiparagraffen, syge mennesker har fået adgang til medicinsk cannabis, det kan bedre betale sig at spare op til pension, S-togsdriften i København sendes i udbud, og så er fri- og privatskolerne blevet styrket økonomisk. For bare at nævne nogle af resultaterne.

Liberal Alliance har i snart 10 år kæmpet for fire liberale mærkesager. Vi ønsker et samfund præget af frisind med højt til loftet og mere albuerum til den enkelte. I alle 10 år er vi gået efter at flytte debatten og levere resultater, der trækker Danmark i en mere liberal retning.

Vi fortsætter vores kamp for et rigere og friere Danmark. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi alle får et bedre land og et bedre liv, når der er plads til at baske med vingerne og råd til at indrette livet, som man ønsker det.

Vil du gerne hjælpe os i kampen for et friere og rigere Danmark, så skulle du overveje at melde dig ind i Danmarks liberale fællesskab. Det tager kun 5 minutter og koster 400 kroner om året.

Tryk på ikonet herunder eller send beløb til 61 62 49 49.