Liberal Alliances Erhvervsklub

Selskab for
Liberale Visioner

Sammen kan vi bidrage til et rigere og friere Danmark. Vil du være med?

Scroll for mere

Selskab for Liberale Visioner er Liberal Alliances erhvervsklub, der sikrer en tæt dialog og sparring mellem vores Folketingsgruppe og det danske erhvervsliv.

Som medlem af erhvervsklubben støtter du vores kampagnearbejde og får mulighed for at komme med vigtige input, så vi kan formulere optimale rammevilkår for danske virksomheder. Samtidig orienterer vi dig hyppigt om den politiske situation og en række aktuelle temaer. På den måde kan vi sammen bidrage til et friere og rigere Danmark.

Vil du være med?

Med venlig hilsen

Alex Vanopslagh

Meld dig ind allerede i dag

Skriv en mail til Jakob.Alexander.sundberg@ft.dk med dit navn og din adresse. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvad får jeg som medlem?

Møder
Erhvervsklubben mødes til 10 digitale møder om året og holder mindst fire årlige møder på Christiansborg. Alle møder er med spændende oplæg og dialog, hvor vi gør hinanden klogere.

Inddragelse
Du bliver inddraget i vores politikudvikling og kampagnearbejde. Vores erfaring viser, at der kommer mange gode ideer og cases til det politiske arbejde fra erhvervsklubbens medlemmer.
Indsigt
Alex Vanopslagh giver en gang om måneden en særlig personlig opdatering om den politiske situation på Christiansborg og partiets overvejelser til foreningens medlemmer.

Hvad koster det?

Det årlige medlemskontingent udgør kr. 18.500 + moms.
Erhvervsklubben drives på 100 pct. frivillig basis med en uformel bestyrelse i spidsen. Der er ingen lønninger, ingen administration og alle aktiviteter går til at fremme liberale tanker.
Medlemmer af foreningen vil få tilsendt regnskab en gang om året.

Se Alex' landsmødetale