Vil du være med til at lave TikTok-videoer, der går viralt? Vil du bidrage til at overbevise danskerne om liberale værdier via oplysning, kant og humor? Liberal Alliance på Christiansborg søger en digital studentermedhjælper til en effektiv og ambitiøs afdeling, hvor tingene går stærkt, og hvor vi har det sjovt imens.

Er du vild med sociale medier, og har du flair for nye trends, politik og at udtrykke dig på billeder og videoer med fængende tekst? Så har vi måske den perfekte stilling til dig.

Liberal Alliance er nomineret til årets SoMe-team, som det eneste politiske parti, og vi søger en digital student, der vil få en vigtig rolle i vores videre indsats. Valgkampen har været fænomenal, og nu er vi klar til at rykke videre til næste niveau.

Hos LA får studenterne ikke bare de opgaver, som kollegerne ikke gider lave selv. Vi giver vores studenter tid og mandat til at være kreative, og det kommer der meget godt ud af.

Et godt eksempel er Alex-Alex-videoerne, hvor fornuftige Alex taler med socialist-Alex.

Det er noget af det mest effektive, vi har lavet på sociale medier. Den seneste video er nået ud til knap en million danskere på Facebook. Uden en eneste annoncekrone. Idé og eksekvering kom fra vores studenter.

Du bliver en vigtig del af en travl arbejdsplads, hvor ingen dage er ens, og opgaverne skal løses hurtigt og med høj kvalitet. Vi er meget ambitiøse omkring vores arbejde med sociale medier og den digitale brugerrejse.

Som digital student bliver dine primære opgaver at hjælpe med at formidle LA’s budskaber og kampagner ved at producere engagerende indhold på f.eks. TikTok og Instagram. Det er en fordel, hvis du har teknisk snilde og kan arbejde på egen hånd med videoproduktion og grafikker.

Det er ikke nødvendigt, at du kan det hele fra start. Det skal du nok lære. Det vigtigste er, at du har den rette energi og indstilling.

Opgaverne vil fx være:

• Produktion af SoMe-indhold til sociale medier
• Lettere grafisk- og videoarbejde
• Digitale driftsopgaver såsom vedligeholdelse af hjemmeside, SoMe og nyhedsbrev

Vi forventer, at du er:

• I gang med en relevant uddannelse
• Er fuld af godt humør, også når der er rugbrødsopgaver
• Er interesseret i politik og samfundsforhold generelt
• Du tænker visuelt og kreativt og har en sikker fornemmelse for, hvad der engagerer og fænger – ikke mindst på sociale medier

Vi forestiller os en arbejdstid på ca. 20 timer om ugen efter nærmere aftale, og vi er ganske fleksible ift. eksamensperioder osv. Stillingen er lønnet.

Arbejdsstedet vil være Liberal Alliance på Christiansborg. Vi har efter folketingsvalget udvidet vores folketingsgruppe, og derfor søger vi flere kompetente medarbejdere til at assistere i det daglige arbejde.

Stillingen besættes hurtigst muligt, og vi tager samtalerne løbende. Du kan høre mere om stillingen hos digital chef Kim Jessica Axholt:
Mobil: 6162 3289
Mail: kim.jessica.axholt@ft.dk.
Ansøgning sendes til: kim.jessica.axholt@ft.dk