ANDERS SAMUELSEN

Ikke for mine
blå øjnes skyld

Fortalt til Hanne Sindbæk

Scroll for mere

Ikke for mine blå øjnes skyld 

“Vi kunne ikke rigtig få det presset igennem og forlod mødet med uforrettet sag. Simon Emil og jeg diskuterede slagets gang sammen med kollegerne fra Liberal Alliances sekretariat på mit kontor, da det pludselig slog mig: Havde vi sagt tydeligt, inden vi gik, at det altså ikke betød, vi var enige endnu? Tænk, hvis Lars Løkke var i tvivl og frækt udnyttede tvivlen til at hævde, at alt var på plads, og nu kørte han til dronningen. I den situation ville det være meget svært for os at stoppe ham uden at ligne komplette idioter, så jeg ringede til ham omgående og gjorde det helt klart, at selvom vi havde afrundet vores møde, kunne han ikke tage det som et tegn på, at vi accepterede. Så jeg ville bestemt fraråde ham at køre til dronningen.”

Ikke for mine blå øjnes skyld er Anders Samuelsens personlige beretning om de fire dramatiske år i dansk politik frem til 7. maj, da Løkke udskrev folketingsvalget 2019. Bogen trækker trådene op fra forgængeren Comeback Kid, der fortalte om op- ognedturen med Ny Alliance, ned- og opturen med Liberal Alliance, der gik fra et solidt 0,0 procent i meningsmålingerne til 9 mandater, til 13 mandater til ministerkontorer.


Bogen koster 200 kr. inkl. fragt, og hvis du ønsker at støtte Liberal Alliances valgkamp med et yderligere beløb, kan du overføre det samtidig med, at du bestiller bogen.

Du køber bogen ved at overføre 200 kroner + et eventuelt valgfrit støttebeløb via MobilePay på 61 62 49 49. I kommentaren til overførslen skal du skrive din postadresse eller din emailadresse.

Hvis du ikke har mulighed for at betale via MobilePay, kan du skrive til bog@liberalalliance.dk og få yderligere oplysninger om bankoverførsel.