Giv et bidrag

Støt Liberal Alliance

Din støtte spiller en afgørende rolle for, at vi kan komme endnu længere ud med Liberal Alliances budskaber og fortsætte kampen for et friere og rigere Danmark.

Scroll for mere

Støt Liberal Alliances Kampagne-fond

Dit bidrag støtter Liberal Alliances kamp for mere frihed og lavere skat til dig og dine nærmeste.

Månedligt
Andre muligheder

Du kan støtte Liberal Alliance med en engangsdonation via MobilePay eller bankoverførsel.

MobilePay

Brug følgende mobilnummer:
412141

Bankoverførsel

Danske Bank
Reg.nr.: 1551
Konto nr.: 3445559962
IBAN: DK5130003445559059

Støt os via Mobilepay
Nummer: 412141
Støt os via bankoverførsel
Reg: 1551 Konto: 3445559962

Der er meget, vi kan gøre med din støtte

Liberal Alliance er til for at forandre Danmark. Derfor kæmper vi både nationalt som lokalt en ihærdig kamp for at skabe politiske resultater, der kan gavne borgerne.

Men det er ikke det eneste, vi kæmper for. Vi kæmper også for at udbrede de liberale budskaber og den borgerlige værdikamp. Hvis vi skal lykkes med at skabe flere og større resultater for danskerne, skal vi nemlig vise dem, at der er god grund til at stemme liberalt. Det kan du med din støtte være med til at overbevise dem om.

Med en donation til Liberal Alliance vil du hjælpe os med både vores fysiske og digitale kampagnearbejde, så vi kan nå ud til danskerne. Og det er noget, der batter.

Med hjælp fra vores bidragydere nåede vi på blot fire uger i den seneste valgkamp at få mere end 39 mio. videovisninger og 138.000 nye følgere på vores digitale kanaler, mens vi fysisk var til stede alle de centrale steder i Danmark. Donationer af alle størrelser blev vekslet til eksponering af de liberale budskaber. Alt sammen takket være vores bidragydere.

På samme vis vil du som bidragyder fremover vide, at du har del i budskabet, når du ser Liberal Alliances kommunikation i din hverdag. Lad os sammen gøre Danmark mere liberalt. Jeg håber, du vil give os et bidrag.

Mange taknemmelige hilsener
Alex Vanopslagh