Den store forskel på partierne, er hvordan man mener man opnår det mål. Nogle taler næsten kun om hvordan goderne skal fordeles, mens andre er stærke på, at skabe rammer for at Danmark bliver rigere og man dermed har mere at dele ud af. […] Så jeg stemmer Liberal Alliance, da det er de eneste der pt. har en god liberal politik og samtidig ikke taler grimt om folk fra andre lande.

Martin Thorborg, adm. direktør i Dinero og serieiværksætter 


Danmark er, hvor vi er, pga. hårdt arbejde og flid. Glem ikke det, når der skal stemmes. Den direkte årsag til, at vi har fri adgang til skoler og hospitaler, er fordi en række virksomheder tjener penge og skaber mange arbejdspladser. Derfor er det vigtigt, at vi sikrer gode vilkår på arbejdsmarkedet og i erhvervslivet først! Jeg stemmer liberalt den 5. juni – fordi jeg har tillid til, at du er den bedste til at disponere over dit liv og dine penge.

Mads Peter Veiby, adm. direktør og medstifter af SpilNu.dk


Jeg stemmer på Liberal Alliance, fordi hverken Lars Løkke eller Mette Frederiksen skal dele ud af mine skattekroner for at blive valgt. Den største velfærd er, at hver enkelt af os kan vælge, hvordan vi vil leve – og det får vi kun med et stærkt Liberal Alliance i Folketinget.

Lars Kolind, bestyrelsesformand og serieiværksætter


I Danmark bruger politikerne alt for megen tid og energi på at fortælle, hvad de vil bruge borgernes penge på. Der er akut mangel på folkevalgte, der fokuserer på det allervigtigste – nemlig hvordan vi sikrer økonomisk vækst og fremgang, så vi også fremadrettet kan finansiere vores private og offentlige velfærd. Faktisk kan jeg ikke rigtig få øje på andre end Liberal Alliance, der har en gennemtænkt plan for Danmarks fremtid.

Lars Seier Christensen, CEO Seier Capital


Jeg bakker 100 pct. op om Liberal Alliance, for intet andet parti kæmper mere for iværksættere og selvstændige end dem!

Toke Kruse, serieiværksætter og stifter af Billy, Bilagscan og Salary


Jeg synes, Liberal Alliance har en fantastisk flot genopretningsplan for dansk økonomi. Noget af det bedste, der er lavet siden 2. Verdenskrig.

Asger Aamund, erhvervsleder og debattør


100 pct. af de penge, der skal bruges i den offentlige sektor, kommer fra virksomheder og ansatte, som betaler skat. For at man kan bruge penge, skal man tjene dem først. Jeg stemmer liberalt, fordi vi har brug for en plan, der sikrer, at vi også er et velstående land i fremtiden.

Jacob Risgaard, iværksætter og stifter af Coolshop.dk


LA har fokus på bolden, og kommer med konkrete løsningsforslag, som tydeligt kan hjælpe Danmark, til at blive endnu bedre. Respekten for hverdagens arbejdende helte er tydelig i LA’s planer og forslag, og jeg håber derfor de får et rigtig godt valg!

Kasper Heebøll Harboe, Hotel Bretagne & Hornbæk Bar & Restaurant


LA er i min optik dem der har bidraget med flest positive ændringer siden sidste valg, og jeg håber at de får et godt valg, så de kan fortsætte det gode arbejde.

David Madsen, Indehaver, Kvik Horsens


LA har fokus på hvordan vi skaber velstand og frihed – og understøtter innovationen i det arbejdende Danmark. Derfor håber jeg de får et godt valg.

Mads Pihl Sørensen, CEO, Yavica


For mig er LA det eneste parti, der har en dokumenteret plan for at forme Danmark til en “veldrevet forretning” til alle borgers bedste – de får min stemme på onsdag!

Dennis Harboe Friis, Adm. direktør i Harboe Skilte


Jeg stemmer på LA fordi partiet ønsker at skabe de bedste muligheder for vækst, innovation og personlig frihed således at privat og offentlig velstand kan fremtidssikres og videreudvikles.

Rasmus Camborda Meilvang, CEO i Plata


Liberal Alliance er det eneste parti, der fokuserer på at skabe vækst i erhvervslivet og skabe et rigere Danmark, således at vi – også i fremtiden – har råd til det velfærdssamfund, vi alle elsker. Derfor stemmer jeg på LA, og jeg håber du vil gøre det samme.

Frederik Klüwer, Ejer, SneakerSoul ApS


LA har fokus på, hvordan vi skaber frihed for iværksættere til at vokse og at udvikle – og hvordan alle i Danmark vokser af mere frihed og større velstandsskabelse . Derfor håber jeg, de får et godt valg.

Susan Haahr, selvstændig


Det er yderst vigtigt, at have stor fokus på iværksætteri. For derigennem at skabe vækst, velstand og frihed for alle i Danmark. Håber derfor at LA får et rigtig godt valg.

René Rodam, CEO GSA Secure


LA har fokus på at alle danskere skal være en del af væksten. Jeg håber, de får din stemme.

Jens Peter Jensen, EMJ-SSS A/S & OK Have og Anlæg A/S


Jeg stemmer på LA, da de utrætteligt arbejder på forbedring af Danmarks og alle danskeres velstand. LA er det eneste parti der har en gennemregnet løsning på af vores udfordringer. Derfor håber jeg de får et godt valg.

Morten Aagaard Madsen, iværksætter


LA sætter fokus på erhvervslivet, de udfordringer der er ved at være iværksætter og forsøger at gøre det lettere at drive virksomhed. Få mere til dig selv og firmaet. Håber LA får et godt valg.

Martin Hansen, iværksætter JoyFun IVS


LA har fokus på optimering, så vi får den samme vare billigere, hurtigere og i bedre kvalitet. Dette øger vores velstand – derfor håber jeg på, at de får et godt valg.

Andrew Prasana, APR Technology


LA skaber værdi og velstand for den enkelte, på den måde får vi frihed og bedre muligheder også til at tage os af dem som har brug for det.

Bjarne Birk Nielsen, virksomhedsejer og VVS-installatør


Som selvstændig støtter jeg LA, fordi de har fokus på velstand og frihed i Danmark. De går ind for at belønne os arbejdende i stedet for at straffe vores indsats via skatten. Det kalder jeg respekt! Ønsker LA et forrygende valg.

Charlotte Dyrvig, CD Regnskab


LA arbejder for et samfund hvor det skal kunne betale sig at starte egen virksomhed, hvor skatter og bureaukrati ikke kommer i vejen for at skabe vækst og hvor gevinsten efter mange års arbejde ikke bliver udvandet af et unfair skattetryk. Derfor stemmer jeg på LA.

Peter True, iværksætter


Med LA i ryggen kan jeg øge mine chancer for at nå, både mine professionelle, men i høj grad også mine personlige mål. Derfor håber jeg at de får et rigtig godt valg!

Jannich Grønnemose, Lonely Tree Films


LA har fokus på hvordan vi skaber velstand og frihed – og øger respekten for de arbejdende Danmark. Derfor håber jeg de får et godt valg.

Dorthe Nielsen, selvstændig tandplejer


LA har fokus på at Danmarks velfærd er afhængig af Danmarks velstand.

Jesper Højholt, plan b design


LA er det eneste parti, der for alvor har fokus på, at vi skaber vækst i erhvervslivet. Det er enormt vigtigt, hvis vi skal have råd til verdens bedste velfærdssystem i fremtiden. Derfor stemmer jeg LA.

Samuel Glaes