Akademisk praktikant til Liberal Alliances presse- og kommunikationsafdeling

Vi søger en praktikant til Liberal Alliances sekretariat på Christiansborg. Praktikken er i vores presse- og kommunikationsafdeling, hvor vi arbejder med politisk kommunikation på alle de platforme, vi har til rådighed.

Du er typen, der brænder for kommunikation. Det kan enten være for sociale medier og digitale fortællinger, og måske har du dine styrker i videoproduktion, grafik, animation, webdesign eller noget, der ligner. Eller også brænder du for pressearbejde, skarpt vinklede debatindlæg og at frame budskaber, så de passer ind i mediernes dagsorden. Måske ligger du endda et sted midt i mellem. Lige meget hvad, vil vi gerne høre fra dig. Praktikken er i vores presse- og kommunikationsafdeling, som både favner arbejdet med pressen og positionering af Liberal Alliances budskaber i offentligheden samt sociale medier, digitale platforme og større kampagner.

Foruden dig, består afdelingen af en presse- og kommunikationschef, en digital redaktør, en politisk rådgiver og en studentermedhjælper.

Dine primære opgaver:
Det er vigtigt for os, at praktikken bliver relevant for din uddannelse og for dine fremtidsdrømme, så du får nogle gode erfaringer med videre. Derfor vil dine opgaver også tilpasses efter din profil og dine ambitioner, men her er et bud på, hvad dine dage kunne indeholde – alt sammen afhængigt af din uddannelse, dine ambitioner og dine superkræfter.

  • Produktion af indhold til vores sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve eller events
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser og kontakt med journalister
  • At skrive skarpt vinklede debatindlæg
  • Idéudvikling af kampagner i tæt samarbejde med hele teamet.
  • Udvikling af helt nye formater, som skubber til den traditionelle, politiske kommunikation i samarbejde med resten af kommunikationsafdelingen
  • Dine egne projekter med udgangspunkt i din konkrete uddannelse og praktikforløbets udformning

Om dig:
Det betyder egentlig ikke så meget, om du er i gang med en journalistisk, samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse – eller om du studerer grafisk design, video, animation, webdesign, oplevelsesøkonomi. Eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du kan byde ind på arbejdet med sociale medier, pressearbejde, kampagner eller andre kommunikationsaktiviteter, for det er også her, at vi kan give dig noget erfaring med i din uddannelse.

  • Du arbejder hurtigt, og kan godt lide at være med helt inde i det politiske maskinrum, hvor der er et højt tempo og hvor der ofte dukker hasteopgaver op
  • Du kan godt lide at have det sjovt og sætter pris på at grine med dine kollegaer – også når der er meget at lave
  • Du er sulten efter at lære noget nyt, og er ikke nærig med at dele ud af dine egne idéer, holdninger og erfaringer
  • Du følger med i, hvilke dagsordner medierne kører og har blik for, hvad Liberal Alliance kan

Vi har travlt, vi har det sjovt, og vi er ekstremt ambitiøse. Skal du være med?
Ansøgning:

Stillingen løber fra 16. august – 28. januar 2021. I Liberal Alliance ser vi positivt på at give vores praktikanter en erkendtlighed. Erkendtligheden bliver udbetalt efter reglerne for erkendtlighed for praktikophold.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til presse- og kommunikationschef Kim Bové på telefon 61 62 34 33 eller kim.bove@ft.dk

Send en ansøgning, dit cv og vedlæg gerne nogle eksempler på tekster, video, grafik og/eller animationer til kim.bove@ft.dk senest fredag d 26. marts 2021.