Læs om dem her!

I løbet af den forgangne måned, har Liberal Alliance kunnet byde velkommen til hele fire nye byrådsmedlemmer. Det betyder, at Liberal Alliance nu er oppe på 42 byrådsmedlemmer. Det er vi selvfølgelig meget glade for, og det tegner lovende for den kommende kommunalvalgkamp i november. Her en kort præsentation af de fire nye.

Thomas Stokholm – Lejre Byråd

1890613_10203092561385181_430745653_o

Thomas Stokholm blev oprindeligt valgt ind i Lejre Kommune for Venstre i 2009. Thomas er næstformand for Udvalget for Job & Arbejdsmarked samt medlem af Udvalget for Kultur & Fritid.

Om sit skifte siger Thomas Stokholm.

Jeg glæder mig til et godt samarbejde i Liberal Alliance og til at opnå endnu flere gode, politiske resultater under liste I. Jeg har været løsgænger siden december og ser nu frem til at fortsætte indsatsen hos et liberalt parti.

Vi byder Thomas velkommen i partiet!

Charlotte Bie – Fredensborg Byråd

Venstre 06.08.2013. Bestilt af Charlotte Bie. © clausboesen.dk

Charlotte Bie blev oprindeligt valgt for Venstre i Fredensborg Byråd i 2013, men ser nu frem til at kæmpe den liberale sag i Fredensborg Kommune, for Liberal Alliance. Om sit skifte siger Charlotte:

Jeg er gået ind i politik for at skabe bedre forhold for børn og udsatte grupper, og jeg må konstatere, at Liberal Alliance med deres seneste to budgetforslag har prioriteret disse områder. Fx ønskede Liberal Alliance at give dagtilbuddene et markant løft og afsatte de midler, som var nødvendige for at handicappede og udsatte kunne få den nødvendige hjælp. Samtidig vil jeg gerne være med til at sikre mere frihed, tillid og bedre forhold for folkeskolen.

Vi byder Charlotte velkommen til Liberal Alliance!

Knud Løkke Rasmussen – Fredensborg Byråd

133841_1728

Knud Løkke Rasmussen blev ligesom Charlotte også oprindeligt valgt ind i Fredensborg Byråd for Venstre, men har nu også meldt sig ind i Liberal Alliance, hvilket gør at partiet er repræsenteret med hele tre medlemmer i Fredensborg Byråd, der også tæller Helle Abild, der blev valgt ind for Liberal Alliance i 2013. Om sit skifte siger Knud:

Jeg har haft et fantastisk godt samarbejde med Helle Abild Hansen fra Liberal Alliance. Vi har fra starten af byrådsperioden været enige om, hvilken retning, vi ønsker kommunen skal udvikle sig i. Konkret har det betydet, at vi de sidste to år har fremlagt fælles budgetforslag, hvor vi har prioriteret børn, ældre, udsatte borgere og ikke mindst en hurtigere afvikling af kommunens høje gæld, så vi for alvor kan få råd til at udvikle kommunen og lade borgerne beholde lidt flere af deres egne penge

Knud bydes også velkommen i partiet!

Bent Brodersen – Ringkjøbing-Skjern Byråd

kvadrat-5507-Bent-Brodersen-a

Bent Brodersen er ligesom de øvrige medlemmer også skiftet fra Venstre, som han er blevet valgt ind i Ringkjøbing-Skjern Byråd for. Bents skifte gør, at Liberal Alliance nu også er repræsenteret i Ringkjøbing-Skjern byråd. Om sit skifte siger Bent:

Partiskiftet er en beslutning, jeg har truffet med hjertet. Jeg har de samme holdninger, som jeg hele tiden har haft. Helt praktisk betyder det, at jeg får en frihed til at sige dét, jeg mener, højt.

Vi er meget glade for at være repræsenteret i Ringkjøbing-Skjern Kommune og byder Bent velkommen i partiet!