Alle skattelettelser er gode skattelettelser 

Fordi uanset hvor meget du tjener, er dine penge først og fremmest dine egne.

Skattelettelser er altså ikke noget, staten kan give. Det er noget, den kan undlade at tage. Set med vores øjne er det kun rimeligt, hvis du får lov til at beholde lidt flere af dine egne penge. På den måde kan du frit bruge pengene på det, der skaber værdi for lige præcis dig. Du kan købe hjælp i hverdagen, hvis din tid er knap, du kan købe en ny cykel, du kan ansætte en havemand, dyrke din hobby, tage i Legoland med ungerne eller spare op. Du bestemmer, for det er dine penge.

Fordi danske familier skal have råd til en bedre, større og mere sikker bil.

Familiebiler skal være mere tilgængelige for danskere med helt almindelige indkomster. Ingen af landene omkring os har den høje, danske registreringsafgift. Når vi sænker registreringsafgiften, så får danskerne mere økonomisk overskud i deres hverdag. Det at have råd til en god og sikker bil – det er også velfærd.

Fordi du skal have mulighed for at forsørge dig selv og din familie, før du forsørger den danske stat.

Det er et godt gammelt og faktisk oprindeligt socialdemokratisk princip (men det har de vist glemt igen). Det er dig, der gør arbejdet. Dig, der skaber værdien. Og derfor er det også kun rimeligt, at du, før du betaler til andre, har mulighed for at forsørge din familie, købe mad, betale regninger, lån på hus, bil og så videre.

Fordi det gavner os alle sammen, når du får lov at beholde flere af dine egne penge.

Hvor du tidligere selv måtte male, pleje haven eller renovere huset, så får du nu råd til at få andre til at gøre det. Det sætter skub i økonomien og hjælper folk i arbejde. Skattelettelser er ikke kun velfærd for dig, der arbejder. Skattelettelser gavner også den, der står uden for arbejdsmarkedet, og som så kan få fodfæste, når flere ansætter. Win-win.

Fordi det skal være billigere at være dansker.

Danmark har desværre en uheldig verdensrekord: Det højeste skattetryk i verden. Det er ikke kun skatten på arbejde, der er høj. Vi har også et bredt sortiment af ret besynderlige afgifter. Dem vil vi gerne fjerne. Det er fjollet, at der er særafgifter på helt almindelige dagligvarer som nødder, kaffe, is, sukker og sågar luften, der pustes ind i softice.

Hvorfor synes du, at skatten skal ned?

Skriv din grund herunder, og deltag i lodtrækningen om en LA-kop ☕️